Wednesday, June 15, 2011

.dah kawen nanti i nak anak 8 orang!

.

Salam.

Dah lama tak post pasal jiwang jiwang kan. Eh, ye ke dah lame? Keh keh. Semalam tidur awal sebab Super K mengantuk. Penat travel dari Melaka ke Kedah. Out station agik. Dia call, cakap dah sampai hotel, nak tidur, nak rest. Lepas letak fon, dia tak de pun sms cakap gudnyte. :'( Lepas tuh mesti lah I yang sergah dia dulu! Huhu.

Intan : Muah!
Super K : Muah! :-*
Intan : Sayang sayang! :-*
Super K : Sayang buat apa tue?
Intan : Tengok TV..  Ceta Mr Bean.
Super K : Abang mengantuk, tapi abang lapar..
Intan : Pegi lah makan, tak baik tau tidur dalam kelaparan.
Super K : Hehe. Tak pe. Yang penting dapat tidur.
Intan : Tidur lah sayang ku.. :-*
Super K : Jap, nak manja manja dengan sayang.
Intan : Alalalala...manje nyeee sayang kite ni :-*
Super K : Sayang sayang sangat sangat :-*
Intan : Kite pun sayang sayang. :) Sayang, dah kawen nanti kite nak anak orang bole?
Super K : Berapa orang?
Intan : Lapan! Tertinggal pulak nak type =.= (malu)
Super K : Abang suka lapan. :-*
Intan : Cukup?
Super K : Cukup :-)
Intan : Hee.. oke :-*
Super K : Kite jaga anak kite sesama yang lapan tuh. :-)
Intan : Mesti lah. Jaga elok elok, jadi soleh dan solehah macam papa dan mama dia. :-*
Super K : Bukan papa lah, abah. :-)

---------------

Ok cukup. Kang ada yang muntah. Tak leh tunjuk lelebih! Kah kah kah. Susah kot nak sms dengan Super K lagik lagik sms pesen ashamni. Sebab dia tak suka sms. T___T Dia busy kerja. Dia busy. Tak de masa untuk I. Belog I neh pun rasanya dah berkurun dia tak baca. :'(

Hmm..nak jumpa pun susah. Tapi bila ada peluang, nanti dia cakap, Tak elok jumpa selalu. Nanti apa orang kata. Hmm ok. Baik. Saya menurut perintah tuan =.='

Abah yang penyayang.. :)

Mama yang.... errr..comel!
^.^

Terima kasih Chacha sebab jadi bahan eksperimen kami!
Keh keh keh.

Dia garang, die tegas, tapi kadang kadang dia sweet sangat. Dia penyayang, dia manja, dia baek, dia pelindung, dia segala galanya! Dalam belog mesti lah I kena tulis benda yang sweet sweet je kan? Takkan nak tulis yang masam masin pahit payau dalam belog kan kan? Tak syok ahhh... Tapi apa yang I selalu tulis tulis, itu lah diri dia. 

Kite tak nampak macam awak sayangkan kite...
Mungkin tak nampak, tapi kite boleh rasa... ❤ 
:-)

18 comments

bajukurung said...

u...suke bace entry u...ihkhlas giler..n cm yg selalu u ckp...u mmg sweet...;)...i doakan impian intan akan tercapai terutama ngan super K...Muah3x from ur new blogger fren.....hahaha...leh kan...

ShafiqIzwan said...

whoah ramainye! haha,

mama ikhwan & Ikha said...

waahhhhh lapan orang.... bagus2... semoga impian tercapai.. cayok cayok.. :)

dak eina said...

8?? adoii ramainye sis!!

~azillakhalison~ said...

alololo sweetnyer hehe

hidayahjamal said...

smg berbahgia.. dgn murah rezki... ramai tu 8

Pojiepooh Abdullah said...

Overlah dah cakap pasal anak2 nih..
Soh Dak Ipan masuk meminang ajak kawen terus baru leh pikir berapa anak mau..
Eii tak malu ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

♥CIK SHA♥ said...

mak oiii..larat ke nak jaga anak 8 orang intan?ekeke..takpe2..impian itu harus..;p

syafiqakarim said...

hahha ceh..
larat keww.?kahkah.
ok.kita doa je eh.
jgn pas buat episiotomy, terus trauma
da la.kahkah.

intanurulfateha said...

@bajukurung

tq~ :)

intanurulfateha said...

@ShafiqIzwan

mesti lah! :p

intanurulfateha said...

@dak eina

lg ramai, lg murah rezeki :)

intanurulfateha said...

@~azillakhalison~

heeee :)

intanurulfateha said...

@hidayahjamal

aminn. insyaAllah :)

intanurulfateha said...

@Pojiepooh Abdullah

alalalala eksen ek. tau ah die tuh dah nak tuuuuuuuu..nang! :p

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

insyaAllah larat kak sbb nnti kite akan jd fulltime housewife! hoyeah!

intanurulfateha said...

@syafiqakarim

woit, x mo lah sakap cenggitu T_T

intanurulfateha said...

mama ikhwan

insyaAllah :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13