Tuesday, June 7, 2011

.gila seronok perasaan macamni!

.

Salam.

Lelaki yang ganas, ala ala rockers tetiba bertukarrrr menjadi sweet comel comel mesti bila kita tengok, kita rasa dia sangat awesome! Teheee~ Masih bercerita tentang Super K. :-) Kalau rasa rasa menyampah, unfollow lah belog I ek. Buat tambah dosa je korang menyampah dan meluat dekat I. =.=

Masa Super K balik dari rumah I time birthday dia Ahad lepas, dia ada sms I cakap, Thanks sebab wish, kasik hadiah, celebrate besday dia.. Nampak lah dari cara dia tuh, dia macam suka and happy sangat. I seronok sangat sangat bila dia cakap macamtuh. :-)

Bila dia sampai rumah, dia bukak lah hadiah tuh. Dia cakap, Mesti mahal beli ni.. Mesti original.. Abang tak mintak pun kan.. Tapi Abang suka.. Tenks sangat sangat.... Then I cakap, Eh mana ada mahal. Murah je. Ape lah awak ni.. Tapi I seronok sangat bila dapat kasik sumtin yang dia suka. Sangat sedih kot kalau bagi orang sumtin dan dia cakap dia tak suka atau tak suit with him/her. :'( (Flashback)

Hmm masa borak borak tuh, dah lewat malam. So dia cakap, lappy dah tutup. Dia pun dah nantok. Esok je lah tengok CD tuh. I pun, Ouhh ok.. Tak pe.. Bebila pun boleh tengok.. Tapi mesti lah I nak tau apa respon dia kan... The next day, I sms dia tanya dah tengok belum CD tuh tapi no reply. Ouh tak pe. Mungkin he is busy. Then at night, I sms lagik, I tanya, CD tuh oke tak.. Boleh play tak.. =.= Gila banyak kali I tanya. Time tuh I rasa macam bongeng kot asek tanya soalan yang sama je. Zzzzzzzzz...

Lepas tuh dia reply.. 

Super K : Dah sayang. Kan abang dah bagitau, CD dah tengok.
Intan : Ada ke bagitau? =.=
Super K : Ada abang bagitau lah sayang.
Intan : Tak perasan. Err tak best ek video tuh?
Super K : Hoi, touching oke tengok CD tue!!
Intan : Ye la tu.
Super K : Ye.. Isy budak ni.. Aku tumbuk ko kang! :-*

Lepas tuh mesti lah I sengih sorang sorang. Kena tumbuk pun suka. Teheee~ =.= Tapi vongoks betul I neh. Bila masa entah dia cakap dengan I. Dem ah. Buat malu jer tanya dia banyak kali. T________T


Sekarang neh I addicted dengan lagu neh.

Ya Allah perkenankan doaku.. Jadi kan ku halal baginya.. Menemani mimpi indahku.. Ku bertanya... Adakah harus ku kata.. Ku cinta dia, ku sayang dia~~ Siapalah aku.. Sekadar perempuan yang biasa.. Sekadar perempuan biasa...... 

Bila dengar lagu ni, rasa macam...
"Sayang, jom kawen sekarang!"

=.=

Sangat sweet okeyh!

7 comments

dark r0se said...

semoga berbahagia~:) tawn cepat3~ hehe~:P

mok hujan said...

sweet gile lagu 2..
hope u ngan super K akan terus bahagia sampai ke anak cucu :P

mama ikhwan & Ikha said...

ni dah angau ni.. cepat2 kawin... mane super k ni.. cepat atar rombongan... uhuhuhuhuk..

Zairie Husin said...

jg lupa hantar kad.. :D

dAk EyTy tOmeL said...

sweet sgt,,,,bile nk kwin nie...

dak eina said...

cepat2 kawen eh sis.. =)

cik nur said...

hurm tak per la kalo nak cter pasal super K kan sbb sis just nak share jer what u feeling to super K
and both of u sweet jaa oke :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13