Monday, June 27, 2011

.happy birthday sista!

.

Salam.

Hari neh birthday kakak I yang ke 27 tahun. Dah tua dah kakak I neh. Huhuhu. Dulu masa kecit kecit selalu gaduh. Dah besar neh pun gaduh jugak tapi tak de lah macam zaman kecit kecit dulu. Huhuhuu..

Sempat I tidur time snap gambar.
Kah kah.


Intan Nurlemsha VS Intan Nurulfateha

Kakak I dari kecit sampai besar,
macam tak besar besar.
Segitu je badan dia.

Errr..I time kecit kecit dulu temuk kan kan?
T____T

Hoyeahh! 
Kami dah membesar bagaikan juara!

Selamat Hari Jadi Along!
Semoga akan sentiasa menjadi isteri, kakak, 
anak dan bakal ibu yang baik!
:)

We love you too three four five.. INFINITY!
*hugss*

4 comments

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

ehh.. 27 june??? heee... today is my burfday ... heee..samalah plak..

http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/2011/06/to-me.html

emieysandra said...

hppy birthday to ur sis~

adrinaqamarina said...

muka dari kecik tak berubah~ maintain~


selamat hari lahir juga buat along! ;)

CikHaniBhulat said...

hepy bufday buat along kamu...

semua org mcm tu..adik beradik mesti gaduh2 kan

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13