Friday, June 17, 2011

.hoyeah! rokiah dan senah dah ada kawannnnnnnnn!

.

Salam.

Yeayyyy! Masih lagik dalam mood meng-katun kan diri atau dalam bahasa yang bombastik-nya, buat doodles lagik. Huhuhu.

Tadi godek godek lagi Photoshop. Ingat nak try buat kawan kawan si Rokiah tuh tapi since Rokiah dah ada saingan iaitu Nini (Nama kampung : Senah), I rasa nak carikkan partner untuk si Senah neh. 

Nama dia John.

John ni peminat setia Super K. Tengok lah, baju pun nak tulis Super K. Keh keh keh. Tapi somel ah. I edit sikit sikit si Senah tuh. Jadikkan dia kelihatan seperti lelaki tetapi comel. Seronok pulak buat doodles neh. Nanti nak try buat lagik lah! 

Nini
a.k.a Senah
Heeeeee~

Oh ye, header pun haruslah bertukar jugak kannnn.... Heeee. Ok bai! :-)

16 comments

Aida Farzana Nana said...

comel...nana x reti lukih guna photoshop..siap ad byg2 lak uh..heheheh,,,keep moving akk cute..hihi

Cik Farah said...

wah..kacak encik john tu..:)

emieysandra said...

sis, ensem nyer john tu~

dak eina said...

bila nk wt kak limah tuk eina pulak?? :P

sis dh suka mendoodle nmpk gayanya!! huhu

ezzah said...

ehheee . comel . kreatif betul :)

Lysa Yaakob said...

cantek sangat header sis tau !

dark r0se said...

kenapa lah intan ni kreatif sgt ek? jeleshhh! ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

comeynye..jeles ok ;p

enyheartsdiamond said...

sis, lukis lah TG <3

saiazuan said...

hehe sweet jew

cik Dil said...

eee comel laa doodle boy tu..nak try buat..tp x reti laa sis..ajauuu^^

adrinaqamarina said...

kemain tau nini aka senah ni nak ada partner~ :P

Nurulchumel said...

wah. bgus nya u nih.
semangat betul ber-doodle! :)

✿ cikcimi said...

temah nak datang ngorat john ! :P

ariph™ said...

WOOT WOOT~

intan, awek arep sebok dok suruh wat doodles mcm blog intan. hahaha. come to my letest entry. ada buat doodles n telat link blog intan tok inspirasi. hahahahah

wa khairul onggon said...

Header comel ler... Senah oh Senah.. meh sini abg onggon perkenalkan dengan seseorang.. Nama dia Rain.. kat ofis tu nama gemer.. Klu kat kampong nama dia Yop hehehe.. :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13