Tuesday, June 28, 2011

.kau ingat comel ke beliak beliak mata macam tuh?!

.

Salam.

Perasan tak bebudak pompuan sekarang neh suka amek gambar, beliak beliak mata lepas tuh buat muncung itek. Kadang kadang nampak comel. Sebab budak tuh memang comel. Tapi kadang kadang, nampak macam ............ (please fill in the blank)

Pagi tadik lens yang I beli hari tuh dah sampai. So, apa lagik, cuba try test lah. Hihihi. Macam santek, tapi macam pelik. Sebab warna pink kan... =.= I bese pakai kaler hitam, grey dan coklat jer. Ini cobaan pertama pakai pink. Ngeeee... :-D Yang kaler grey tu malas nak bukak lagik. Sayang lah pulak. ^.^ I beli kaler pink pun sebab besties I, Rose yang suggestkan.. Heee.

Tak de besar lagik ke mata kau Intan?
Hak hak.

Mata dah terbeliak, cuma tak reti buat muncung je. 
Heeeeeee.

Dengan Chacha, model Angry Bird.
Mulut sebijik nak macam Angry Bird.
Kah kah...

Tadik pergi beli barang dekat Econsave.
Jumpa neh.... Special K!
(feeling macam Super K lah konon!)

Cekik budak kecit nehh!
Rawrrrr!

#Okbai.

Nak tayang contact lens baru jer sebenarnya.
^.^

22 comments

✿ cikcimi said...

besar betol mate. =.="

emieysandra said...

besau nau mata tuuu ;)

intanurulfateha said...

@✿ cikcimi

heeee bio bebudak kecit takut nengok :D

intanurulfateha said...

@emieysandra

16.5mm. mmg besar pun! heeee

BaBy^rOse said...

besau nye mata anda :) bole kwn da kite..hik2..

intanurulfateha said...

@BaBy^rOse

gedik ah ko ros! hahahha

Encik Psychopath said...

comel lettew.

nuruashia ♥ said...

aww..mate intan comey meyhh :) jelesh T__T

Gua Tertidur said...

tu ah..cik intan ingat best ke beliak2 besar kn mata camtu? grrrr...tp gua suka..hahaha

CikHaniBhulat said...

xpandai nak pakai lens...hurm =[

Dak Ipan said...

kau menggoda mata kucing.....
ku cedera mata kucing.....
nice......

intanurulfateha said...

@Encik Psychopath

comel lah ni :p

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

alalaal ce pakai. mesti comel gak :)

intanurulfateha said...

@Gua Tertidur

kehkeh gua pong!

intanurulfateha said...

@CikHaniBhulat

alaaa dulu ai pun x pandai.. praktice makes perfect meyhh :)

intanurulfateha said...

@Dak Ipan

eh, syg komen entry kite lah! hihihih

enyheartsdiamond said...

lens color pink santek, eny ada 1 :)

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

huhuh eksaited plak bile pakai lens warna faveret hihihi

♥ fara myra ♥ said...

waooo pinkkk. santekkk gilaa lens tuuhhh

Are-Gya said...

eksen tul dia da de mate beso ni..
hahahahaha

intanurulfateha said...

@♥ fara myra ♥

heeee i loikeeee :D

intanurulfateha said...

@Are-Gya

kahkah mesti lahh :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13