Saturday, June 18, 2011

.intan yang gemuk VS super k yang kurus

.

Salam.

Siapa kata I gemuk, cuba angkat tangan. Ok dah. Turunkan balik tangan tuh sebab I tak nampak pun korang angkat. Keh keh keh. 

I selalu risau pasal gemuk. Kalau I cakap I gemuk, mesti orang tak boleh terima. Mesti orang nak cakap, "Kau gemuk ke Intan? Aku tengok kering je.." "Kalau macam si tuttt tu memang lah gemuk... bla bla bla.." Tapi ni diri I, I tau lah. Takkan I nak tunjuk lemak terkumpul yang ada dekat perut I neh dekat korang pulak.. Hakhak. 

I rasa I gemuk bila seluar jeans I yang selama neh kena guna teknik penyamaran (memakai short atau boxer dulu) kini sudah tidak lagi perlu menggunakan teknik itu. Dan I akan mengambil masa selama 5 jam untuk pakai seluar jeans tuh. Ok tipu. Ada lah dalam 5minit. Gila sendat. Dem ah.

Orang yang selalu kena dengar I membebel pasal kegemukkan I, haruslah Super K kan.. Dia pun dah pasrah je dapat gelpren yang gemuk tetapi comel neh. =.= 

Errr ini status FB Super K pagi tadi.

Kalau status tu untuk I, err I nak cakap satu jer. "Sayang kurus ke? Kah kah kah" Ok tipu. Gila jahat I neh. =.=' Ok semula.. Kalau status tu untuk I, mesti lah I rasa macam "Wuuu...sweeetnyaaaa pakwe I neh.. Untung laa..." Tapi Super K memang nak kurus pun sebab I selalu cakap dia gemuk. Mana aci kalau I gemuk sorang! Kata gemuk sebab bahagia bersamaaaaaa. Ngeeeeeeeee.

Tapi serius rindu dia. Dah masuk 2weeks kot tak jumpa. Apa kata genapkan 2 tahun terus. *lap airmata* Dem. Ntah macamana nanti. Kurus kering kot. Bukan dia yang kurus tapi I yang kurus. Tetiba entry neh jadik emosi. Delete ah ashamni. T____T #Kbai.

9 comments

NurIzza said...

rindu si dia ka??

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

suke nengok sis 'gemok'...:)

AH7 said...

hahaha...intan dh gemuk~~

MiSs D said...

haha kak intan mane la gemuk..kurus je tue..myb berisi jek kot..haha

cikpepel said...

badan u tu separuh bdn i je cik intan oi..

syafiqakarim said...

haha ala..
pasan gemok la sis ni.ok pe.
xde la tuttt nampak leper.
kahkahkah..

okbai.

♥ Cik Cha said...

belom gemuk sampai tahap cha ni intan..
oke ape tuh.. cha yg cuak sekarang sebab badan menjadi2 mcm nak lawan boyf pulakkk... grrrrrrr....

ada org sedapkan ati ckap cha tak gemok.. tembam aje.... har har har..

boleh ckp gitu kat kamu kah? hehehe...

who ever we are, if he loves us..
he can take it just the way we are honey.. dont worry okehhh...

aLya maNip said...

k.intan amek lemak super K kot..tu yg super K kurus k.intan plak naik..hihi

faz said...

nah cara nak kurus,hahaha http://bicikut.blogspot.com

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13