Sunday, June 19, 2011

.jom kita pegy nomoran !

.

Salam.

Semalam, kiteorang satu family pergi Melaka. Sepatutnya semalam, Chacha ada rombongan tadika tempat dia sekolah, nak pergi Zoo. Tapi last minute cancel pulak. So, untuk mengelakkan dia membebel bebel pasal nak pergi nomoran (baca : rombongan) setiap hari, mama pun ajak lah semua pergi Zoo Melaka... Rasanya dah berkurun tak pergi Zoo since adik I yang kecit sekali dah Form 5. Apekejadahnya nak pergi Zoo =.= Sep baek ada Chacha :-)

Rambut Chacha tuh memang nak kena kerat!
(jeles)

Ni gambar masa otw ke Zoo.
Waaaa..ayam goreng!
(sebut ikut nada Upin & Ipin)

Nampak tak burung belakang I tuh.
Heeeeeee.

Ehem ehem. :)

Dekat Zoo, I tak banyak jalan pun sebab malas dan mood tiada. So, naek trem je lah. Huhu. Lagipun dah petang sangat masa tu... 

Balik dari Zoo, kami shopping shopping dekat Jusco then makan makan dekat Pizza Hut kat situ. Sebenarnya banyak lagik gambar tapi semua dalam henpon Mama. Nanti I upload dekat pesbuk k! Ok bai! :)

9 comments

saharinasaharudin said...

comelss je pegi nomoron kt zoo.hehe :)

HuMayRa_96 said...

kak intan highlight rambut ke erk ?
nampak perang laa .
hee , natural ye ?? :D

adrinaqamarina said...

pernah pegi dua kali je zoo melaka tu! kali kedua pegi, ada anak rimau terlepas~

emieysandra said...

pegi 1x je zoo melaka, buat syarat ler alang2 dok melaka kn...xsmpat round abis pun, besau sgt zoo tu =.='

Ana Farhana said...

anis baru pergi.....die kata dah x da binatang ehh...

✿ emaxoxo ✿ said...

sys berisi sket nampak comel la. mcm ni baru okay ;-)

khairul akmal azman said...

jalan2 melihat haiwan yer..
bagus2..
de contest ni..join la kalo rajin k..
http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/06/contest-nak-perfume-lancome-free-tak.html

cikpepel said...

siyes nmpk bdn da berisi.... tp cmni la comel :) ngee

cik helena said...

comelnya chaca!dah rambut panjang!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13