Tuesday, June 14, 2011

.kejutannnn!!!

.

Salam.

Terkejut tak dengan tajuk entry neh? Ok fine. Tak terkejut langsung. T__T Heeeee sebenarnya nak cakap yang tadik kiteorang buat surprise dekat Mama & Abah. Sebab esok birthday Mama dan Jumaat ni pulak birthday Abah. 

So petang tadik, I dengan 2 adik laki I pergi beli kek dan hadiah untuk Mama & Abah tersayang. Heeeeee~ Memula nak buat surprise untuk Mama & Abah tapi mesti lah Chacha yang pergi kantoikan. Dem ah. Tak reti nak simpan rahsia betul! Ggrr!

Chacha : "Mama, mama. Ade kek untuk mama. Kejutannn!"

Kejutan lah sangat! 
Zzzzzzzzz.... 
=.='

Heeeeee...
Just for youuuu.. :)

Masa ni baru nak pasang lilin.

Adik I tuh memang suke nyelit.
Cepuk gak budak neh!

Happy Birthday to Mama & Abah.

Mari tiup lilinnn~
Over pulak I kan.
Hik hik.

Muah! 
Angah sayang Mama...

Awww~ 
Suwitnyeee!

Present for Mama & Abah...
R.A.H.S.I.A
Kami cutting berempat
Along | Angah | Yeop | Adik

Sian along jauh dekat Penang tak dapat 
celebrate birthday  sesame.
Balik ler Muar cepat oit!
T_______T

Awww~
Comelnyeeeee~ 
:-P

Abah & Mama tersayang...

Susah betul nak amek gambar dengan budak kecit neh.

Last but not least,

Semoga panjang umur
Semoga di murahkan rezeki
Dan semoga di kurniakan kesihatan yang baik.
Ameeeeeen~~~

HAPPY BIRTHDAY IN ADVANCE!
❤ We love both of you! 

22 comments

akmarmansor said...

allaaa chacha ni , xleh simpan rahsia laaa ... kan dah tak kantoi . ngeh ngeh ngeh :p

akmarmansor said...

chacha buat kantoi . HAHA :P

liyanaanayil said...

hahah. comel jepp semua nye.

amber tiffany said...

waa happy birthday for you parents =) may God bless them =)

mama ikhwan & Ikha said...

epy birthday to mama n abah intan.. semoga berbahagia selalu... :)

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

happy birthday to both mom and dad of urs! may GOD bless them~:)

emieysandra said...

happy birthday in advance to mama sis ;)

❤NazirahMoktar❤ said...

woow,best nye sambut sekali befday parents :)
selamat hari jadi gak untuk parents sis :)
moga panjang umur dan murah rezeki, bahagia ngn anak-anak dan family :)

cik nur said...

hurm hepi besday untuk abah dgn mama kak intan yaa ^___^
may god bless both of you yaa

No Name said...

slm kak...sory sgt nyibuk kat cni...tp sy dah x tau nk komen kat mana..nk tny akak, cmna nk wat calendar yg kat blog akak ni...sy ada amek dr google gadget tu....tp xde seni...x lawa..harap akak dpt tolong...dlm senarai tutorial akak xde cara nk wat calendar tu..
thnx..

dark r0se said...

bile burfday mama neh? selamat hari lahir mama! semoga mam dipanjagkan umur dan dimurahkan rezekiiiiii~:)

intanurulfateha said...

@akmarmansor

chacha memang! ggr!

intanurulfateha said...

@akmarmansor

da tak suprais dah T_T

intanurulfateha said...

@liyanaanayil

tp sis paling somel!

intanurulfateha said...

@amber tiffany

tq~ :)

intanurulfateha said...

mama ikhwan

tenks kak :)

intanurulfateha said...

@♥_♥cahaya fatiha♥_♥

tq yang~ :)

intanurulfateha said...

@emieysandra

tq emiey :)

intanurulfateha said...

@❤NazirahMoktar❤

tq dik :)

intanurulfateha said...

@cik nur

tq nur :)

intanurulfateha said...

@No Name

alala ahkak lupe lah dik mane ahkak amek tutorial tuh T_T

intanurulfateha said...

@dark r0se

15jun! :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13