Wednesday, June 1, 2011

.laaaa...baru 5 bulan ke?

.

Salam.

Bangun pagi terus sms Super K. Cakap gudmorning macam biasa. Lepas tuh wish dekat dia, Happy 6monthsary. Padahal baru 5 bulan. Dem. I salah kira =.= Lepas tuh haruslah kena bebel bebel dekat telefon dengan dia sebab I salah kira. T__T

Ada lah jugak orang mengata. Laaaa....baru 5 bulan ke? Ok fine. Memang baru 5 bulan ye kawan kawan. TAPI, buat apa kapel lama lama lama tapi ending nya nanti tak bersama jugak. Buang masa jer. I dah banyak sangat jumpa kes yang kapel lama lama dengan orang laen, lepas tuh kawen dengan orang laen. Tapi harap harap yang kapel lama lama berkekalan lah ek. Tapi tak payah nak lazer orang sangat yer. :-) Kalau dah kawen, baru lah boleh eksen. :-)

Sekarang neh I busy meng-edit blog kengkawan dekat geng kapal. Alhamdulillah, mereka semua dah minat berblogging. Keep it up. 

Blog Kak Azie.
Presiden Geng Kapal.

Till the next entry. 
Tata!
:)

6 comments

Faqihah Husni said...

Hahaha. Kesian syss Intan

myza said...

cuba intan amik dari cc +ve intan: maybe itu ayat pertanyaan bukan mengata dr otg tsebut..Think positif keyh :) just my 2cent!

emieysandra said...

sis. doa byk2 moge jodoh sis & ipan tu berkekalan, emiey pun doakan kebahgian sis^^

✿ boonga_kecik ✿ said...

smoga bhagia selalu yer..

CikHaniBhulat said...

moga bahgia..hani pon pernah salah kita..tp bukan annversary, but dah bpe kali smbut birthday dia sama2..hurm bila salah..teruk la kna bebel..sabo jew l =]

A F Neil said...

Just to give a broad smile on your blog as I was walking around most of the blogs. If can , pls follow my precious blog too at http://mysteriousdiary777.blogspot.com/, Thanks

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13