Wednesday, June 8, 2011

.muahhh! EH?

.

Salam.

Muahhh? Muackk! Mwahhh! Eiii ape tuh? Keh keh keh.. Itu adalah ayat wajib sebelum letak telefon atau ayat wajib ketika sms dekat BF/GF tersayang. Elehhhh...tak payah nak cakap I jejiwang padahal korang pun sama. Kan kan? :-P

Macam biasa, tadi I gayut gayut tepon dengan Encik Bakal Tunang. #Oppss. Dah tukar title tak boleh blah. Keh keh keh. Ok tukar balik. Macam biasa, tadi I gayut gayut tepon dengan Super K. Borak borak gelak gelak. Dia baru habes kerja, out station dekat Kedah.. So, mesti lah punch card dekat I dulu baru dia boleh balik. :-P

Tadi kan, sebelum dia call, I ada sms dia. Kandungan sms adalah RAHSIA. Kuikuikui. Tak sampai 5 minit, I sms dia lagik sekali. I cakap, Abaikan lah meset kite tadik. Okbai.

Lepas tuh masa dia call tadik, dia cakap, 

Super K : Abang baru nak reply, tetiba masuk meset lagi sayang cakap abaikan.
Intan : Alaaaa...kenapa tak reply jugak. Benci tauu.. 
Super K : 
Abes dah sayang cakap tak payah reply.

Intan : Eiii vongok lah sayang neh

*Tiba tiba chacha masuk bilik I, 
dengar I tengah gayut dengan Super K*

Chacha : Angah, tak baek lah cakap bongok.
Intan : Ok fine. (Diam) =.=

Lepas tuh sambung borak lagik

Intan : Kenapa sayang tak reply meset kite?
Super K : 
Abes dah sayang cakap tak payah reply. Abang ni mengikut arahan je. Hehe.

Intan : 
Eiiiii.......kalau arahan macamtuh, tak payah lah ikut!

Super K : 
Hahahahaha. (gelak menganjing)

Intan : 
Jahat ah sayang neh...

Super K : 
Hehehe. Ok lah, Abang nak balik hotel. ILY Sayang. Muuahhh! Muahh! Abang sayang sayang.

Intan : 
Heyy..jangan lah muah muah. Malu lah orang dengar. (sebab Super K dekat Kedai Makan)

Super K : 
Tengok, sayang malu kan bila abang macamni. Abang macamni dekat orang yang abang betul betul love je.

Intan : 
*senyum sampai telinga + malu* Heheee... 

Super K : 
Sweet kan abang ni? (gelak)

Intan : 
Errr...ape ni sayang. tolong lah... (gelak memalu)

Super K : 
Dahh..nak muntah lettew. Pergi amek baldi sana.

Intan : 
Hehehee... Ok.. Bye.. Nanti free call lah.

Super K : 
Ok, bye sayang. Assalamualaikum. Love u..

Intan : 
Love u too. Wa'salam.

Adehh..dekat tepon pun I segan bila dia cakap muah muah camtuh. =.= Dekat sms I berani jer. Huhu. Ashane tah I boleh jadik pemalu tahap dahsyat sekarang neh. Serius kalau kat sms, I boleh je nak muah muah bagai. (kantoi) Tapi bila kat tepon, I jadik macam, Alaa..segannye.. =.='  Tak paham dengan perangai sendiri. Yang penting, I neh gedik padahal. =.='

Kalau dah kawen nanti, still malu malu, ashane ek?
Keh keh keh.

Err ape ni? 
Asek ceta pasal kawen je sejak dua menjak neh 
=.=

10 comments

cikbintang said...

yg pntg chacha mst ade!!hehee

Wanaa Nana said...

kak, sorry eh, sy komen tak ikut tajuk. sy nk tanya, kenapa sy buat tuto yg blockquote yg akak ajar tu kan, bila sy buat dia tulis mcm ni ->
We were unable to save your template. Please correct the error below, and submit your template again.
More than one widget was found with id: Navbar1. Widget IDs should be unique.

syaza kelyza said...

haha . comel sangat la sis :D

Semundra said...

siape penyanyi lagu sekadar lelaki biasa tu intan sedap la..cri kat 4 shared x de..wuuu :-(

syafiqakarim said...

sissss...cari kan pakwe satuuu.
jlessss..huhu

faz said...

sweet nyeeeeeeeeeeeee

mera zati M.z said...

lama dah tak jalan2 sini.. sorry! huhu mana shoutbox sis intan eh?

Nurulchumel said...

wah, dah tak lama lagik lah tu kan?

SyahmiFikri said...

comel jer korang nie! macam baru belajar bercinta..

chacha pon comel.. hehehe

cik nur said...

ehem nak bertunang dah eh insyallah nur doa kan eh

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13