Thursday, June 16, 2011

.my very first doodle !

.

Salam.

Heeeeeeeeeeee! Malu nak tunjuk. Tapi tahniah untuk diri sendiri kerana dah berjaya buat doodles dengan jayanya! Memula I tertarik dengan doodles dekat belog kesayangan I, Cik Cimicomot. Call dia, tanya ashane nak buat. Lepas tu dia cakap, ce tengok dekat belog Wan Hazel

Baca baca tutorial, jadik pening. So, I decide untuk try and error dan jadikkan doodles belog Cimicomot sebagai Model. 

Ini doodles yang Cimi dah jadikan sebagai header.
Comel je kan..

Ni pulak I punye doodles.
Nama dia, Rokiah.

Nak gelakkan lah tuh!
T_______________T

Tapi bila tengok lama lama, memang nak gelak pun. Hakhak. Rambut kembang. Pastu senget. Kaki dengan tangan tak sama besar. Mata pun tak sama besar. Hakhak. Sumpah susah nak buat. Lenguh tengkuk, saket pungkok duduk depan PC neh lelama.  Kalau rajin, nanti I buat balik semula doodles neh. Huuuuu. 

Tata!
:)

Ohh ye, belog sekarang lagik ringan!
Check berat belog dekat SINI :)


22 comments

♥yaya budak suka embun♥ said...

comey gile blog sis..hahaha

dok pelik jer td blog kanak kanak mane lah..

hahahahaha

Hati Tisu said...

nanges wa pandang rokiah akak nih ! hihihiiiii

::fadxieza:: said...

erk,ok la ni..
saya lgsg xreti buat doodles ni..
huhu..

emieysandra said...

klu sis xletak yg cimi buat, sy akan kata doodles sis buat tu cantik.ehee^^

-atiQah- said...

comellah sis..hehehe.. :D jeles tau dgn belog sis yg selalu comel n up to date..

dak eina said...

sis, cantek ok doodle sis buat nie.. jadi la rupa org.. kalo eina wt doodle cm nie xtau jd rupa org ke x.. huhu ;)

dark r0se said...

comel..

akoo said...

hehe cumel la tuu.
dpd akoo yg xreti lgsong neh..=)

✿ cikcimi said...

hihi. comel percubaan pertama.
kite pon nak usaha jaye lagik.

hana nabihah said...

wahhh cute2..hehek..i loike :D

eykameow said...

hahahahha hye rokiah. awak comel lah :) kikiki amboihhh blog makin lama makin muda nampak. hehehe!

intanurulfateha said...

@♥yaya budak suka embun♥

ade ke belog kanak3. cis!

intanurulfateha said...

@Hati Tisu

ahahaha sabar wa! kakakaka

intanurulfateha said...

@::fadxieza::

ok lah sgt :p

intanurulfateha said...

@emieysandra

patutnye x yah letak ek :p

intanurulfateha said...

@-atiQah-

:) mekasih

intanurulfateha said...

@dak eina

try lah buat! mesti santek!

intanurulfateha said...

@dark r0se

yg cimi buat comel kan!

intanurulfateha said...

@akoo

i pun x reti. sbb tu jd cmtuh huhu

intanurulfateha said...

@✿ cikcimi

cimi bole buat bisnes wooh!

intanurulfateha said...

@hana nabihah

i loike too! :)

intanurulfateha said...

@eykameow

aww~ mesti lah. semuda tuannye :p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13