Thursday, June 9, 2011

.penang, here i come!!!

.

Salam.

Update secara laju. Zupppppppppp! Esok, tepat jam 5 pagi, I sekeluarga akan gerak ke Penang! Wehueeeeeee~ Err sebenarnya tak de lah tepat sangat tapi Mama cakap nak gerak pagi lah. Dapat jenjalan banyak tempat sikit. Sebab apa pergi Penang? Sebab melawat kakak kesayangan yang kawen Mac lepas! Huhu.

Flash back~
13 Mac 2011.
Ni time beliau selamat di nikahkan.

Majlis resepsi.
Ohh pakwe I memang suke buat muke ashamtu. 
Dia ganas tapi comel. Keh keh keh.

Pre-wedding I dengan bakal suami.
EH?!

Kah kah kah. Gambar last tiada kaitan. Saje nyelitkan. Huhu. Ok sambung cerita. Dengar khabar, tak lama lagik I akan dapat anak sedara. Huhu. So, Panggil I Aunty Intan yek dan sila panggil Super K dengan gelaran Uncle Ipan. Baru lah Amerikaaaa! Hak hak.

Dan kepada sesapa yang nak banje I makan ke, sopping ke dekat Penang nanti, contact dekat FB ek. Sebab I akan away dari blog sampai hari Ahad! Kiteorang pergi Penang kejap je. Gerak esok subuh, Ahad dah balik sebab abah I tak dapat cuti lamaaa.. Maklum lah. Pak polisi kan kena sentiasa berkhidmat untuk negara. =.=

Ok bai. 
Mau packing baju.
*eksaited*

Tata!

15 comments

Aisumi Chan Kawa'i said...

p penang jgn lupa pkena pasemboq!! tak pun char kueh tiau.. xpun me pak ngah sg dua.. xpun apa lagi ehh?? :P hehehe..

KhuZa SunshiNe said...

penang kat bhgian mn tu kak ?
kalo dkt , bole la jmp (:

♥yaya budak suka embun♥ said...

welcome to penang.

haha

syafiqakarim said...

nak ikut la..!!!

dak eina said...

best kan sis bila nak dapat anak sedara nie..huhu =)

































hai makcik intan :P

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

congrates to ur sister den!:)

bestttt!

cheq sue dieyha said...

happy holiday ye kak intan...

Liyana Aziz said...

congrats auntie intan dan jugak momtobe... heee... nak ikut balik penang!

cik nur said...

jalan nnt leklok oka tatata

cik helena said...

kirim asam!

tc syg!

Puteri Iqa Izyan said...

hye makcik yang comel~
cpt kawen pulak ye makcik. hehehe

dark r0se said...

intan selalu wat ros senyum lah dengan entry3 intan~:) selamat bertolak ke penang esokkkk~)

nelly said...

pic akhir , comel ! hehehehe

follow !
:)

nelly said...

eh , lagu pe ni ?
hehehe

mera zati M.z said...

have fun sis!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13