Tuesday, June 21, 2011

.pergi penang lagi!

.

Salam.

Nextweek I dengan family akan ke Penang lagi! Hoyeahhh! Kali ni insyaAllah encik bakal suami, #EH? akan join sekali.... :') Seronok? Mesti lah seronok! Heeeee.

Sebab apa pergi Penang? Sebab nak hantar barang kakak I dan sebab nak tolong dia kemas rumah sebab dia dah nak pindah rumah lain sebab owner rumah lama dia nak duduk situ semula. Berapa banyak sebab daaa.. Tapi still apartment yang sama, cuma tukar rumah jer. So, dia terpaksa move out. 

Kakak I duduk dekat Taman Jade View.

Tapi benda yang paling I suka sebab nak pergi Penang adalah, errr sebab Super K pun ikut sekali. (kalau jadi). Aminn. Harap harap jadik lah. ^.^ Dan sebab utama I nak pergi Penang adalah.........

Nak makan nasi kandar lagi!!!
Sedapnyaaa..

Ok bai. 
Nak pergi lunch.

*kuat makan betul budak intan neh!

8 comments

☀ Izzaty Hedry☀ said...

nasi kndar beratoq..! sedap...^.^

Aisumi Chan Kawa'i said...

hehee.. jangan lupa pekena pasemboq padang kota...

zarulfarhana said...

nasi kandar line clear sdap gak

syashafie said...

NASIK KANDAQ ! SYOOKNYA :D

emieysandra said...

bgkus bawak balik la nasi kandaq tuuu, huhu..tc sis!

cik helena said...

ikuttttttttttttttttt!!

aLya maNip said...

ni da pre-honeymoon da..hihihi

✿ emaxoxo ✿ said...

nak ikut!!! buah hati saye study kat uitm sana :'(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13