Friday, June 17, 2011

.presenting you, my new header!

.

Salam.

Nak senyum sampai pagi esok boleh? Heeee... Santek tak header I? Santekkk kannn.. Eleh, yang cakap tak santek tuh, korang jeles kan kan kan? #perasan. 

Tadi I gayut gayut dengan Super K sampai tak perasan Cimi sms I. Lepas letak fon, dapat sms, "Intan dah tidur ker?" Lepas tuh dapat lagik satu sms dari Cimi. "Esok pagi check email ea." Harus lah I cepat cepat on PC semula (Off awal sebab konon nak tidur awal) dan check email. Then............. (bersambung)

Ok mari kita flashback... Sebenarnya lepas ENTRY NEH, I bagitau Cimi, I belajar buat doodles tapi tak jadik sangat. Tapi tak sangka lah dia boleh nak buatkan doodles untuk I. Santek pulak tuh. (terharu) Lepas tuh cepat cepat reply sms Cimi dan cakap thanksssssss dekat dia! XoXo! 

Santek kann??

Gila beza dengan Si Rokiah neh
Menanges I tengok!
T__________T

Haruslah I cepat cepat tukar header kan.............

Dari header ni..
.
.
.
.
.
.
.

Kepada header ni!!

Hoyeahhhh! Belog I dah santekkkkkk! So, siapa siapa nak soh Cimi buat-kan doodles, boleh tempah dekat dia. Bodek bodek dia sikit, mesti dia kasik diskaun punyaaaaaaaaa! Heeeeee... Kalau nak mintak tolong I ajar buat doodles, mintak mahap banyak banyak.. Memang I tak boleh ajar. Tapi kalau nak mintak tolong edit belog, buat header dan yang lain lain, I boleh je ajar.... :-)

Sayang Cimi lebih!
Muah! Muah! Muah! 


Ok, nak pergi tidur.
Nanyte!
:)


Ohhh ye, nama doodles yang baru neh Nini
Comel sikit nama. Keh keh keh.

35 comments

teha said...

sis comel sgt! nak jugak!!!

Tiara said...

comel la sis,huhu mata doodles tu santek ;). nama doodles bru ni ape plak. yg lama rokiah,yg baru?? hihi :D

Lysa Yaakob said...

cantek sangat-sangat tau . suka la tu . :)

chenthagila said...

doodle sis intan pon comel gak :)

Eifa Zuhaira said...

comellllllllll!! ;)

cik nur said...

yg sis buat tuh oke la kalo doodle dari tgn nur ntah apa plak jadi mcm alien jeh hahsha

cikpepel said...

ngeh3.... cimi kesian tgk rokiah.....

oshin-jamel said...

comelllnye....dah lama x singgah sekali msk semua dah bertukar..hehehehh!!!!!!!jeles²!!hehehehe!!

.m y z. said...

hahaha awat kurus bebeno doodle kak intan? haha. tapi comeeel :D

intanurulfateha said...

@teha

sis tak reti buat! jgn suruh sis! :D

intanurulfateha said...

@Tiara

name glemer nini, name kampung senah :p

intanurulfateha said...

@Lysa Yaakob

suke bangat! :p

intanurulfateha said...

@chenthagila

perli lettew! :p

intanurulfateha said...

@Eifa Zuhaira

comel mcm cimi :)

intanurulfateha said...

@cik nur

try lah buat! fun tau :)

intanurulfateha said...

@cikpepel

hahaha tau xpe :p

intanurulfateha said...

@oshin-jamel

heeeeee :)

intanurulfateha said...

@.m y z.

kurus mcm kite jugak! :p

✿ cikcimi said...

haha. tergelak3 bace entri. tapi tak tawu la apepasal pesen doodles kepale besa. =.=" felik kan. <3
glad u love it.

Nurulchumel said...

cimi!! nak doodle jugak!
:)

intanurulfateha said...

@✿ cikcimi

sukeeeeee sgt! meh kite make over belog cimi pulak. nak tak? heee

intanurulfateha said...

@Nurulchumel

oit ane leh mintak3. bayar lah! :p

syariza09 said...

hakhakhak...sian ngan rokiah dianak tirikan

dak eina said...

rokiah dah ada kawan baru.. huhu ;P

intanurulfateha said...

@syariza09

rokiah tetap di hati. cewah! :p

intanurulfateha said...

@dak eina

hrap doang x gaduh3 lah. pasni nak soh nini make over si rokiah tuh :p

cik helena said...

fateha..kite tanak gelak.tp kelaka gila rokiah tu.HAHAHAHAHAHAHAHAAH

ok bai!

Ana Farhana said...

haaa nie comel sikit la...
hehehehe..:)

Afiqa Dayana said...

wah, comel lah :)

nanie said...

ingatkan nama dye nani..hahahahaha *larikkkk

intanurulfateha said...

@cik helena

jgn gelak ocer sgt! lalat masuk nanti woii! :p

intanurulfateha said...

@Ana Farhana

cimi wat! :p

intanurulfateha said...

@Afiqa Dayana

tq! :)

intanurulfateha said...

@nanie

pun boleeeeeee! :p

syafiqakarim said...

oke.
nak p serang cik cimi

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13