Sunday, June 5, 2011

.raikan cinta!

.

Salam.

Weeeeeee~ Selamat hari jadi Sayang! Sayang I dah besar hari ni.... Dah 27 tahun! Dah boleh kawen! Cepat cepat cepat! Heeee.. Hari ni besttt sangattttttttt.. Sebab? Dapat jumpa sayang I yang dah 2 minggu tak jumpa. 2 minggu macam 2 kurun okeyh. *tanak imagine ashane akan jadik bila dia belayar nanti. Ohhh no no no! T__T

Janji nak date seawal pagi! Tapiiiiii....hujan sangat lebat di Melaka. Lepas tuh, Super K ada tugas khas, kena ikut maklang dia pegy pasar beli daging. Ouh ouh bakal suami yang bagus beliau itu. Heeee.. :-P

Memula Super K nak join adik I main paintball pagi tadik tapi disebabkan dia sampai Muar lambat, so tak dapat lah dia maen. I dah tercongok dekat tempat paintball tuh pukul 10 lebey. Super K sampai Muar dalam 12 lebey. Dan bila dia sampai, kami terusssss ke BP Mall di Batu Pahat sebab nak pegy tengok muvee. 

Tengok muvee ceta Karak. Ok lah ceta tuh. Not bad. =.= Sebelum tengok muvee, pergi jalan jalan satu BP Mall, carik keychain angry bird untuk bakal makcik I. Kuat betul pengaruh angry bird dekat semua orang ekkk. Lepas tuh, pergi makan sebab I memang dah kebulor gila! Makan nasik ayam dekat foodcourt depan cinema tuh je. 

Lepas abes tengok muvee, pergi mekdi pulak. Haish, boipren I neh kuat betul makan. Lepas tuh, makan asam pulak. Mengidam ke hape die neh. Buatan siapa ntah. T__T Lepas makan mekdi, terus balik rumahhhh.... 

Sampai rumah dah nak maghrib. Borak borak dengan mama, abah and adek badek yang laen sambil tengok tv. Nak dekat maghrib tuh, Super K solat dan lepas solat, kami dinner same same... (MAKAN LAGIK!) Lepas dinner, Super K melayan Chacha dekat ruang tamu. Chacha asek bekepit je dengan Super K. Geram betul! (Jeles)

Sebenarnya, tak banyak masa kami luangkan masa bersama. :'( Seyes, nak nanges masa dia nak balik tadik. Rasa kejappppp gila jumpa! Tapi tak pe lah. At least dapat jumpa walaupun kejap :') 

Kite harap sayang suka kek ni :')

Surprise for you...

Teruja tak dapat kek ni? :-P

Ni je yang mampu kite bagi...

Gedik macam Intan :-P

Makan suap suap.
Jeles!

Kite sayang awak sangat sangat. 

Kite harap, 
awak akan selalu tau tentang itu....

And once again,
HAPPY BIRTHDAY SAYANG!

Sebenarnya ada buat vclip untuk dia.
Korang nak tengok ke?
Malu lah =.=

18 comments

Mira (: said...

nak tgk ! nak tgk ! post la akak :)

nanie said...

sis,chantek gile rmbut sis!and sweeettt gile gmbar yang kedua last..

emieysandra said...

wah. dh mcm family bahagia ah sis ni~

εїз Cik Fasya εїз said...

somel!

epi besday abg ipan..pat2 share video..

Hati Tisu said...

soooooooooo sweet :)

PrinCess said...

sweet korang nih.. :D moga kekal selamanya..

Munira Muhiyddin said...

nak tengok ! nak tengok ! HAHA

sis comellah kek tuh :)
dan kalian juga sangat comel
oh chacha juga ;)

♥_♥cahaya fatiha♥_♥ said...

vclip plssss~:)

cik helena said...

irfan bertuah dpt adik kite ne :)

semoga kekal hingga akhir hayat!

saharinasaharudin said...

comel lah cupcakes tu.happily ever after sis intan&irfan :)

ahsfantasy24 said...

hehehe..
so sweet! smoga bkekalan :)

ULtradya said...

upload la video nyer...mesti cute kan...

Tiqiezaidi :) said...

Suka betul baca entry kak intan nieyh..
Dari mula kita buat belog lagi.
Walaupun kdang kdang kak intan cite gedik gedik sume tapi best je baca.
Nak tgk Vclip tuuu :|
Mesti comel kn.

Aishiteru_nzee :) said...

heheheheh chumilll....nak tgk la sis hehee :)

Sarah Dzire said...

nk tngok kak!
post la kak..msti cute.
ehheeh..

akmarmansor said...

sweet !!! like 3rd last pic . yg wif chacha tu .. comelll both of u .

Nurulchumel said...

sweet nye!
jeles!

CikHaniBhulat said...

cantik nyew kek..hani nak jgk =]

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13