Thursday, June 2, 2011

.super K yang garang

.

Salam.

Hari ni I happy sangat. Berjaya edit 2 buah belog dengan jayanya dan tuan punya belog berpuas hati. Alhamdulillah. I meset Super K bagitau dia yang I seronok tengok doang happy dengan hasil kerja I. Super K cakap, at least terisi lah jugak cuti semester I neh. Tak de lah bosan sangat. :)

Tengah meset meset, dia cakap dia ada meeting dengan bapak mertua I. So, senyap lah sekejap tanpa meset. Pastu bila I busan, I sms dia, I cakap, Tak sabar nak jumpa Hari Ahad. Tapi no reply.. Hmm... :'( Takut sangat kalau plan nak jumpa tak jadik.. :'( Dekat pukul 12, dia sms I, dia cakap....

Sayang, sabar eh. Abang dah bagi tau Abah tadi. Hmm maaf sayang.. Tadi Abah dah bagi arahan, ahad ni Abang kena pergi Muar, meeting dengan Sayang. ;-) Hahahaha.

Siut nye boipren. Bikin jantung I nak gugur jer. Terus I call diaaaaa... Borak borak borak, gelak gelak gelak.. Seronokkkkk sangat! Rindu dia sangat! Sumpah! T__T

Super K : Abang geram betul lah dengan adik adik abang. Tadi masa otw pergi Nilai Spring Resort, bising jer dalam kereta. Abang marah pun dia tak takut. (Doang pergi holiday dekat sana. Cuti sekolah kan..)
Intan : Sayang cakap ashane?
Super K  : Abang cakap lah, Kila, jangan bising. Aku tumbuk jugak mulut kau kang.
Intan : Hahahaha. (gelak) Abes, dia senyap tak?
Super K  : Mesti lah tak. Dia cakap, Elehhh..ye lah tuh. Abang Ipan ni.. Bla bla bla.. Abang paling pantang orang sebut "Ye lah tu". Abang memang tak suka betul.
Intan : Oh ye ke? Ye lah tu. Errr...
Super K  : Intan, aku tumbuk kau kang.
Intan : HAHAHA. Comel lah sayang neh. Marah pun kelakar. Ashane lah doang tuh nak takut dengan awak. Awak ni tak garang langsung.
Super K  : Hahaha. (gelak)

*Borak borak lagi*

Intan : Sayang! Hari ni dah 151 hari. Maknanya (1)I (5)Cinta (1)U! 
Super K : Eh, ada pulak I Cinta U.
Intan : Abes tuh apa? 
Super K : I heart U!
Intan : Awww...sweeeeetnyeee awak niii... Hahaha. (gelak menganjing)
Super K : Siut jer gelakkan Abang. Hahahaha. (gelak)
Intan : Kite happy sangat sangat dengan sayang. (cakap dalam hati) *senyum*

Rasa bahagia sangat.
Terima kasih Cinta

Credit Picture : Here.
Maaf lah ye kalau entry gedik gedik macamni.
I suka tulis sebab I suka baca balik lepas tu senyum sorang sorang.
Heeeeeeee.... :)

14 comments

miszsue said...

sweet la korang neh...walo ku xknal kamoo2 tp ase cam besh je ble bace kesah cik intan nan super k neh..hope koang tros bagia..:))

ayun nysa said...

sweet gilerrr !!! hope kekal ea relationship tu,,, <3

@juera said...

x pe..i pn ske bc entri u intan..hepi always wif super K ek. keep blogging..i ske bc entri2 u..=)

Cik Cammy Lia said...

cepat2 lah ikat hehe

Aisumi Chan Kawa'i said...

comel!

nowriz said...

yup.. agreed... sweet sangat...

Rara said...

Hehehe comelnya entri ni. I suka bila baca kisah cinta orang. I pun suka jugak repeat balik memori i dengan bf dekat blog lepastu baca balik, senyum sorang sorang. =)))

<3

dark r0se said...

kelakar giler!:P

PUTERI NATASSIA said...

eh2 , sweetnyer . . :) semoge hubungan korang kekal hingga jinjang pelamin ye . .:)

pink said...

Aloloooooo hihi sangat manis la sys Intan :) Moga berbahagia :)

Hati Tisu said...

^_____^

rohanazainal said...

sangat suka..... semoga berbahagia sis INTAN.....

Amanda Sasha said...

eee comel giler! part ketawa menghanjing tu y x leh tahan. hahaha =D

AzieMan said...

peeewittttt..intan dgn super k neh...cptlh kawin!amin

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13