Friday, June 17, 2011

.tahniah klik1malaysia!!!

.

Salam.

Hoyeah! Hoyeah! Hari ni 17 Jun 2011 bersamaan dengan Hari Jumaat, hari yang mulia, Klik1Malaysia telah menyambut birthday-nya yang ke-satu tahun! *clap clap clap* Tahniah. Anda sudah maju beberapa tapak. Lepas neh boleh masuk pertandingan lari laju laju pulak ye tak pun masuk lari pecut! Heeeeee... :-P

Dan tahniah kepada bakal-abang-ipar-ku-yang-hensem-tapi-susah-nak-senyum selaku founder Klik1Malaysia kerana telah mencipta satu website yang sangat bagus pada seluruh rakyat Malaysia. (Ini bukan ayat bodek. Buat apa nak bodek, I memang dah dapat tawan hati adik beliau pun. Keh keh keh.)


Kalau nak tau apa kejadahnya Klik1Malaysia neh, 
klik gambar atas neh. TQ!

Kan I dah kata, Abang Is neh memang susah nak senyum. Perhatikan gambar di atas. Serius (Abang Is) - Gembira (Super K) - Gedik.(I lettew) Huuuuuuu~

Dalam Klik1Malaysia, ada jugak RakanBlogger. Korang boleh register URL belog korang dalam tuh dan nanti I akan masukkan URL korang dalam senarai blog yang lain. Dan dekat FB RakanBlogger jugak, korang boleh PING entry korang. I pernah cerita pasal hal neh dekat ENTRY NI dulu. Boleh tambah kawan dan tambah trafik! :)

Dan sekali lagik, 
Tahniah untuk Klik1Malaysia. 
^.^ 

4 comments

syafiqakarim said...

ohhh..mcm tu eh klik 1 malaysia
tu.hee..baru tahu ;D

eh,hensem abg dia.bak nom.
haha

✿ emaxoxo ✿ said...

hehe muka serius :O

ahsfantasy24 said...

waduh3..
makin cun melecun blog ni..

i like it!

Iskandar Kamari said...

mengapa kah entri ini perlu citer ttg haku [punya muka]?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13