Friday, June 17, 2011

.tak de masa aku nak stalk kau lah gile!

.

Salam.

Mungkin entry neh agak tak best (macam lah selama ni entry aku best. hakhak.), memarah, dan sebagainya tapi aku peduli apa. Serius aku rasa macam nak pergi lempang budak ni sekarang jugak.

Aku tak de masa nak pergi stalk kau, tengok FB kau semua tuh. Kau bajet kau tuh #retis? Kau bajet kau tuh #diva? (pinjam ayat kak nowa. huhu) Kalau kau tuh #retis pun, aku memang takkan minat kau sebab aku memang tak suka kau. (bersambung........)


Entry marah mesti lah kena guna aku. Mana boleh cakap I-You-I-You. Huhu. Dan rasanya tagline dekat header aku tuh, kena tambah lagik. Dia comel, dia gedik, dia manja dan DIA GARANG. EH, Yeke?!

Ok bai.
Next entry pleaseeeeeee!

21 comments

♥yaya budak suka embun♥ said...

uih..marah sangat dah niii

Yuyun Ahmad said...

cool.. :)

Cik Mira said...

haha yang last skali tu best. die yg stalk org ckp kte stalk die plak kan? die yg stalk intan smpai bil tepon kena bar! haha padan muka~

YB Raz said...

macam budak budak gadoh kat fb kekekeke

Natasha said...

wakakakkaka...macam ku tahu siapakah itu?? ishk..ishk...ishk.....

Nurulchumel said...

uit.
marah sgt dah nih.
nih mesti ada kaitan dgn kejadian masa lampau nih.
haha!
chill intan! I tau, even u GARANG kan..tp dlm hati u ada TAMAN BUNGA babe! :)

PrinCess said...

biase la tuh bila orang perasan die famos n perasan ingt kite nak pk psal die nak stalk die 27 hours.. so sabar je lah.. kite layan macam ni lebih3 pun xde gune.. buat sakit ati je.. so bttr kite chill.. :)

dark r0se said...

intan comey! namo marah3~:P

akmarmansor said...

waaaaa ... intan , awak tamo marah2 , awak mara mesti lagi comel ... HAHA :D
just ignore it . chill

dak eina said...

haaa sape ek? kalo bukan laki, mesti pompuan yg sis citekan nie. kan sis? hahaha.

sis, xcomel la garang2.. xsesuai ok!

Precious Ziela said...

intan..chill dear. :)

Az-Zahra Fauzee said...

umangaih...
garangnye....
garang bertempat xpe je...
ngee~

aLya maNip said...

haha..marah2 pon tetap mantain comei la k.intan..hihi

Rara said...

waaaaa i kenal tak? T_______T

adrinaqamarina said...

password please~


kte boleh simpan rahsia tahu~~~

adrinaqamarina said...

eh pandai rina teka password dye~~~


T_____________T

syafiqakarim said...

haha pasaipa ni pasaipa ;p

Yana Idris said...

cane nak mintak password?
hihi..

✿ emaxoxo ✿ said...

haha sys jgn garang sgt, tak sesuai giteww :-P

Lysa Yaakob said...

nak bacaaaaaaa . . .
nak password pleaseeeeeee . . .

deatH_luVer said...

nak baca.................... :(

camne nak request pword neh..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13