Sunday, June 26, 2011

.tak sangka....

.

Salam.

Macam dah lama tak cerita pasal Super K kan kan? EH YEKE? Hihihi. Pejam celik pejam celik, dah dekat setengah tahun I berkawan rapat dengan Super K. Alhamdulillah... Macam tak percaya jer. Dulu, dia sekadar kawan biasa biasa, tempat kongsi  masalah, sekadar abang yang sangat mengambil berat tentang I, tentang sakit I, tentang sedih I... Dia mampu menjadi pendengar dan penasihat yang baekk..

Tak sangka kami akan berkawan dengan lebih rapat sampai tahap macamni.... Serius, I tak pernah termimpi langsung.. Dan sekarang, dia dah jadi sebahagian dari hidup I...

Kau ibarat udara. 
Kau tiada, aku mati.

Kiteorang berkawan semula dekat FB pada 25 November setelah 3 tahun tak contact. Tu pun sebab I buang dia dari senarai friend FB I. Gila kejam kan? Err maybe sebab I rasa I neh hot dan dia tuh menyemak. Keh keh keh. Ampun awakk.. Kite gurau jerrr.... =.=

Tapi tetiba I single, dan tetiba dia add I dan I approve. Macam tau tau jer I tengah lonely soldier boy.. =.='  Dari situ lah, kiteorang rapat semulaaa.... Dan bermula la segalanyaaaa... Masa tuh, dah tak de siapa siapa marah I nak kawan dengan dia. :-)

Ohh Abang Ipan yang lupa "daratan" :-P

I tulis macamtu sebab I tau dia belayar dan I cuma pernah jumpa dia sekali je time dia cuti dari belayar. Tahun 2009 kalau tak silap. I jumpa dia dekat kenduri seorang kenalan kiteorang. Masa tu, dia makan sebelah Abah I. Siap borak borak lagik. Macam tau tau je Abah I akan jadik abah mertua dia satu hari nanti. Huhuhu.

I cuma tengok dia dari jauh dan yang bestnyaaa, kiteorang pakai baju same warna! Hihihi. Dia pakai baju melayu warna biru dan I berbaju kurung biru. Memang sengih sorang sorang bila ingat balik peristiwa tuh. Dia pun suka nak perli perli I sebab I macam memalu nak tengok dia. Eleh, cakap orang, dia pun sama! Kah kah.

Dia cakap, dia carik carik jugak I. Dan I pun carik dia. I tanya kakak I, mama satu Abang Irfan. Akak I kenal dia sebab sebenarnya Super K neh kawan baik kepada kawan kakak I. Masa tuh, I duduk dekat dapur, dan dia tiba tiba dia masuk dapur, tolong angkat hidangan yang dah siap untuk di hidang pada tetamu. Konon konon rajin lettew! Dem. Sikit pun tak pandang I! Bajet kaww tuh hot sangat lah! Gggr!

Tapi tak pe, sekarang dia lah manusia paling suka pandang I walaupun I dah pesan banyak kali, jangan pandang lama lama, nanti I malu! Heeee.... Dan I harap, hubungan kiteorang akan kekal hingga ke akhir hayat. Aminn.

In the story of my life, the best chapters are filled with you.
:)

That the reason I love you is you...
Being you... Just you...  

7 comments

mera zati M.z said...

wewittt :)

mama ikhwan & Ikha said...

hehehe suke le tu

Ema Razali said...

diam-diam, jatuh cinta. mata bertentang mataaaaa~ :P

NoRMa aZurA iSMaiL said...

:) semoga cepat2 kawin...

-✿Ayu✿- said...

Amin...moga berbahagia selamanya... buat sis Intan n super K!

emieysandra said...

sweetnyer, moge berbahagia sis~

eykameow said...

hehehehe cinta tak di sengajakan tu yg bahagia..and adat bercinta la kalau gaduh2 mnje tu kan sis? =P wekk! cpt2 kahwin!!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13