Saturday, June 25, 2011

.tanjat boboi!

.

Salam.

Hoyeah! Hoyeahh! Tahniah kepada Kumpulan Sepah sebab dapat jadik Juara Maharaja Lawak. Seronok gila dapat tengok ML Live dekar Astro Warna tadik. Yang tak dapat tengok Live, cepat pergi tengok dekat youtube! Klik SINI pun bolehhh! :-)

Ektuali, I tak de lah ikut ML neh dari awal awal episod. Start cuti semester, I cakap dengan Mama, nak langgan Astro Warna. Busan lah duduk rumah. Then mama cakap boleh, tapi potong duit belanja semester depan. I cakap takpe. ML punya pasal! Hakhak.

Tapi masalahnya bila ML start je, bukan I sorang yang menghadap, tapi semuaaaaaaaa satu famili menghadap! Kahkah. So, sila kasik credit untuk I. Duit belanja semester depan, up lagiii! Hoyeahhh! :-P

Keputusan Penuh Maharaja Lawak:

  1. Sepah (RM 350 000 / 3 orang = RM 116 000)
  2. Jozan (RM 250 000 / 2 = RM 125 000)
  3. Nabil (RM 150 000 = sorang!)
  4. Jambu (RM50 000 / 2 = RM25 000)

Yang paling untung? Nabil lah! Dia kaut sorang! Huhuhu. Persembahan dia tadi biasa biasa je pada I. Mungkin sebab susah nak carik idea sebab dia peserta individu. Jambu pulak, I rasa makin lama makin merepek. Dulu macam best. Tapi sejak sejak nak final neh, dia macam kureng. Tauke oke tapi I tengok si Yus neh, macam kasar gila lawak dia. Sikit sikit nak sepak, nak tampar. Macam tak best je. =.=

 Untuk ML Final tadi, memang Sepah yang paling best. Selama neh I cuma minat Sepah dengan Jozan jer. Jozan best part Awan Nanooo tuu. Lepas tu episod yang ada TV besar tuh best. Cuma malam ni jer Jozan macam kurang sikit.

Sepah pulak, yang lawak part Jep belakon jadik ala ala ustazah Norbahyah. Memang sumpah lawak. Penat nak gelak. Yang episod hari tuh, dah lah jubah dia singkat. Tak boleh blah betul. Malam ni pun lawak jugak. Doang memang deserved jadik Maharaja Lawak... Heeee.

Tugasan Pertama Sepah.

Tugasan Kedua Sepah.


Tanjat Boboi. 
Keh keh keh.

10 comments

saiazuan said...

nabil gak kaya.. :D
tp sepah memang champion!!!

hidayahjamal said...

manisnya sepah ini..

xsangka sepah menang, tq

dark r0se said...

gegurlll pown tanjat!:P

iqlima said...

kak intan, macam mana nak letak comment button mcm ni? kat mana nak cari? huhu. help. help. help.

eykameow said...

hehehe eyka pun tgok live kat warna. pastu esok nya abah kata nk potong terus sbb mj dah habis. HAHAHA papepun...manis kan sepah ini...hehehe

cikpia said...

nabil la dapat paling banyak, sorang2 dia RM150,000... orang lain (sepah) dapat sorang RM116,000, jozan RM125,000. he he....

(siap buat kira2 semalam)

Pojiepooh Abdullah said...

Hanjeng sangat lawak2 sepah tau esp manisnya kurma. hahahah

PojiePooh; Hanya Satu...

hakamah hamyadi said...

manisnya kurma ini...hahaha..like like like sepah....baik punya..papepn nabil untung kaut semua..walaupun lawak dy so-so je

Myra Arshad (: said...

steady la sepah. woot woott~ :D

AzieMan said...

intan akk pon suker sepah cayalah

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13