Thursday, June 23, 2011

.teringat pakwe lame

.

Salam

"Saya dah putus. Saya tak jadi nikah dengan tunang saya. Saya tak boleh lupakan Abang. Abang dah 3 tahun dengan saya kak. Saya harap akak faham macamana saya rasa kalau akak berada di tempat saya."

Zzzzzzzzz. Apa yang korang akan buat kalau dapat email atau message lebih kurang macam meset di atas? Kalau I, I rasa macam nakkkkkkkk... Nak pergi pukul betina @#$%^&*(!@#$+ neh walaupun I neh tak de lah kuat mana. I neh kuat nanges ade lah. Kuikuikui.


Dan I salute dekat Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar #EH? Hihihi. Sebab diaaaa sangat sangat sangat tabah apabila di ganggu kekasih lama SUAMINYA! Yeeeee...suami ye kawan kawan semua. Bukan skandal, boipren ataupun tunang. =.= Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar neh siap boleh senyum senyum lagik. Huhu.

Kak Sue dah 5 tahun kahwin dengan suami dan mereka hidup bahagiaaaa. Walaupun masih belum di kurniakan zuriat tapi mereka hidup bahagia. I suka tengok. Dah lima tahun pun masih suweeet! :-) Lagi banyak kenangan yang di cipta nak di bandingkan dengan pompuan sengal tuh yang baru jadik pakwe makwe dengan suami Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar selama 3 tahun. =.=

Itu kan semua dah jadik sejarah. Sejarah mungkin berulang? Ohhh tidak. Ni mesti terpengaruh lagu New Boyz neh. Keh keh keh. Yang lepas tu lepas lah. Move on. Banyak lagi benda laen yang kita boleh tempuh dan buat. Banyak lagi lelaki laen. Kan?

Dugaan demi dugaan Kak-Sue-Bukan-Nama-Sebenar neh tempuh. Dia kuat. Dia bagaikan seorang pahlawan. (macam lirik lagu keluang man lah pulak kahkah) Tapi kan, pada I kan, kalau I jadik betina #$%^&*( neh kan, tak payah lah dok kacau rumah tangga orang. Tak elok lahh.. Tuhan tu maha adil. Esok esok, kalau tak kena balik dekat dia, kena dekat family, adik, kakak, tak pun dekat mak dia. 

PADAN MUKA!
Siapa suruh bengong sangat!
Gggggrrrr!

Doakan yang baik baik dah lah.
Allah ciptakan manusia berpasang-pasangan.
Kan?
:)

9 comments

Mr.Baiz said...

hehe..sedihnye..eh silap..hukhuk..sedihnye

Natasha said...

wah...wah....wah.... hebat entry nie......awk kn bayar loyalty kat kak sue nie intan:P

enyheartsdiamond said...

kalau terkenang terkenang tu, ce nyanyi lagu alyah, tak mungkin kerana sayang. cuma kadang kala aku terkenang.. hehe :D

cik helena said...

yes kaksuebukannamasebenar tu seorang kakak yang hebat!! dan kamu juga adik yang hebat!!

sayanghggggg kamu semua!hee

nuruashia ♥ said...

tabah sungguh kak sue tu..awww :)

Princess Feyqa said...

bagus lah kak sue tu,klu sye tak tau lah hehe

emieysandra said...

moge kak su tu terus tabah & jgn cpt malatah dgn dugaan ni, die kne lebih percayakan suaminya..yela, risaukan klu pompuan tu buat pe2 yg boleh merosakkan hbungan diorg^^

mama ikhwan & Ikha said...

mula2 baca tajuk kat atas tu.. mati2 ingat intan tengah angau balik ngan ex boy.. tapi takkan kan? intan tengah berbahagia ngan super J.. hish hish hish.. bak sini detail budak tu.. nak basuh cukup2... ANTI skit bab2 kacau rumah tangga orang nim.. rasa nyampah pun ada.. grrrrrr

NoRMa aZurA iSMaiL said...

tabahnyer kak sue tu...bley minta petua nih

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13