Sunday, July 24, 2011

.adik ni tingkatan berapa ?

.

Salam.

Pagi tadi, kite teman adik kite ke MITC, Melaka. Ada pameran kerjaya. Something like that lah. Tak ingat lah pulak nama penuh event tuh. T_T Lepas tuh, jalan dari satu booth ke satu booth, kena lah usha dengan kakak kakak dan abang abang booth tuh. Lepas tuh doang tanye kite, 

Adik ni tingkatan berapa?

Errr muka kite neh ada macam budak sekolah ke? >.< Cepat cepat kite jawap, Eh, tak lah. Kite dah habes sekolah. Then doang tanya, buat apa sekarang? Study lagi. Degree HR, dekat UiTM Melaka. Then dia macam tekejut, dan dia cakap, Ohh..dah degree ek. Ingat sekolah lagik.

Zzzzzzzzz. Kite dah 25 tahun kot. Ntah ntah, kalau dah kawen, dah ada anak lima pun, orang cakap sekolah lagik. Huhuhu. Mungkin kite kena pakai kaen batek, baru nampak matang kot. Keh keh keh. :-D

Haii... ittew baru form 3.
>___<"

Ittew nak PMR tahun neh.
Doakan aww..
Kui kui kui.

#kbai!

8 comments

Maira Nazhirah said...

akk u awek muda la.
tak heran kalau akk ckp umo akk 18 years old pun.people will aamit it.u look sweet. :)

ainondreamergirl♥ said...

k. intan kecik kot. sbb tuh org tny form brape. haha :D

nuruashia ♥ said...

senior nuru dulu ade study uitm melaka gk...kos HR...

Aidatherockstar ! said...

Akak comel :)

Nazry Iskandar said...

hehe! ok la tu, awet muda nnt lambat tua! ;)

Adziim said...

hr..human resource ke apa?

cik Dil said...

auwww awet mudaaa leeww..heheheh

Fi_Qa said...

awak, awak mmg comel, tp sy suka tgk awak yg pakai tudung...lagi comellllllll..
=)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13