Saturday, July 23, 2011

.aku terima nikah......

.

Salam.

Alhamdulillah... 

Selesai majlis pernikahan sepupu kite pagi tadi.. Family sepupu kite neh biasa biasa je. Bukan lah orang senang sangat. So, mereka just buat kenduri sikit dan akad nikah. Buat yang wajib je. Kire ok lah kan kan? Janji dah halal... :-)

Caught on camera!
Dok asek maen pesbuk & maen sms dengan pakwe.
Kehkehkeh.

Peace
(^^,)v

Kite ni pantang nampak camera.
^______^

Bergambar dengan pengantin.

Kite & #mamakite yang sentiasa santek.
^____^

Dengan Farah, sepupu kite.

Mama cakap dengan kite, "Eh, angah neh pakai baju mengalahkan pengantin. Kalau Irfan ada, boleh nikah sekali." Kah kah kah. Ektuali, bukan niat nak over dari pengantin, tapi macam sayang pulak bila tak pakai baju neh. Last kite pakai time kakak kite kawen, sebab jadik pengapit kakak kite. Lepas tu terus tak pakai. Ingat nak pakai time .. err kite tunang nanti, tapi macam tak best lah pulak sebab dah outdated. Huhuhu. Lagipun ntah bila kite nak bertunang... >.<

Hmm #boipren kita busy hari ni. Sebab ada Soft Launching Kamarika MTMN. Kite di-invite jugak ke sana tapi sebab kazen kite kawen, kite tak dapat lah join. Wuuuuu~ Kalau #boipren kite tak busy, memang kite dah angkut #boiprenkite pergi rumah kazen kite neh.


Gambar agak kabur sebab dia mms jer.
Gaya rockers mesti ade oke.
=.=

Walaupun Mohammad Noor Irfan bin Dr Kamari tak de, 

Tapi Irfan junior ada!

Budak kecit neh nama dia Irfan.
Pinjam kejap buat amek gambar.
Hihihi.

Alalalalala shomelnya adik kite...

Haiyooo...tak sabar nak tunggu turn kite pulak.
Hihihihi.

5 comments

Nurulchumel said...

da boleh nikah terus dah intan.. :)

Siti Nadzirah Zakariah said...

alala comey nye. kite sgt suke tgk kak intan pakai baju kurung tu. ingatkan kak intan pengatinnye. agak terkejut jugak. huhu. xpe kumpul duit byak2 tok kawin t ;)

♥CIK SHA♥ said...

sis suke la tgk intan pakai tudung..sweet sgt2..comel oke!

oh anyway, selamat pengantin baru buat kazen intan..tak lame lagi intan pulak la tu..mama dah bg hint dah tu..;p

enyheartsdiamond said...

sis pun da pakai mcm nak akad nikah.. tehee ;D

bila? bila? :D

anas said...

Salam... ingat intan yang nikah tadi hihihihi... takpe2 lepas ni giliran intan pulak. ambil pengalaman tu berharga tu...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13