Thursday, July 21, 2011

.bila pakwe pandai maen gitar dan menyanyi, ianya satu bonus untuk anda !

.

Salam.

Dah lama tak gayut tepon lelame dengan Super K. Maklum lah, busy sangat dia sekarang neh. Tapi hari ni dia off, so malam tadi dapat lah borak lama sikit. Dekat 2 jam. ^^, Masa dia call tuh, tetiba dia maen gitar. Dia nyanyi nyanyi. Suka dengar dia maen gitar lepas tuh nyanyi sekali. Rasa macam, Alalalalala suwitnye pakwe haku malam neh. Asal hati aku neh cair sangat oiii. Kah kah. 

Banyak lah lagu lagu yang dia nyanyi malam tadi. Antaranya Dia - Hattan, Aishiteru - Zivillia, Buat aku tersenyum - SO7, Tak Bisa - Slank. Lagu Terperanjat Boboi pun dia nyanyi. Hahahaha. Comel betul. Tu antara lagu faveret kite. Hihi. Lepas tuh kan, kite cakap dengan dia....

Kite : First time kite dengar awak maen gitar, masa nak wish birthday kite bulan doblas dulu tuh. Time tuh awak still atas kapal. Nyanyi lah lagik. Kite nak record. Dulu tak sempat record. Hihi.
Dia : *mula petik gitar dan nyanyi*


Click to play
*suara mengantuk tapi i loike hihi*

Kite : *mata berkaca kaca* Sweet lah awak ni. Kite suka. Nasib baek awak pakwe kite. Hihi.
Dia : *gelak* Tu lagu Selamat Ulang Tahun dari kumpulan Jamrud. Abang suka lagu lagu dari kumpulan dia. Best. :-)

*Bahagianya Rasa*
Walaupun kalau gaduh, tak hengat dunia.
Kui kui kui.

16 comments

Cik Qiqi said...

alalalala . . bestnya kak intan . . dapat pakwe yang romantik macam nie !

nuruashia ♥ said...

nuru nk pkwe cm super k gk..
romantik gile awww <3

AzieMan said...

peeewit romntiknya super k!brtuah intan

hana nabihah said...

heee kite pon ade jugak taw kak ! siap simpan lagi..hehe.. ;)

-✿Ayu✿- said...

alololo... sis mesti senyum smpai ke tinge time nih... air ujan pun mesti nk turun kan.... anyway... moga bahagia sokmo eh...

Hati Tisu said...

ceepah!

dhayaluna said...

sweet! :)

eykin said...

samelah..pkwe saye pon suke cipta lagu n men gitar+nyanyi2 hhehe

nurul amira said...

intan, awk sgt beruntung.

Syaza Kelyza said...

comel sangat la :D

Mr feckry said...

patut la bini wa selalunya cair bila wa nyanyi

Khairul Antasha said...

dik intan, suruh dia nyanyi lagu pelangi d matamu..lagu jamrud gak.. besttt!!!...

lagu jamrud mmg best2..hehe

Lin Arfazlin said...

wahh sweetnyee dia . singgah sini jap :)

MisS HoNeY said...

tgat dgn MR A..die slalu main kan gitar n nyanyi bila kmi gayut dulu :(

Azza Rynna said...

untunglah kamu

♥ fara myra ♥ said...

sweeeetttt :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13