Tuesday, July 5, 2011

.feeling honeymoon !

.

Salam.

Sebenarnya ada banyakkkkk sangat benda nak cerita. Idea dalam kepala otak neh siap bergaduh gaduh nak kuar dulu. Keh keh keh. Tapi kita start dari yang awal dulu k! :-)

Alhamdulillah...
1 January 2011 - 5 July 2011
6 bulan, 4 hari.

Jumaat lepas, dah 6 bulan kiteorang kapel. Heee. Suka. Seronok. Sebab genap 6 bulan je, kiteorang dah pergi honeymoon! Hoyeah! Tapi bukan honeymoon untuk orang yang kawen tuhh. Ni honeymoon dengan family dulu. :-P

Dalam keta mesti lah gedik gedik kan..
Guna camera depan hp.
Tak terang sangat.
>.<

Dan pada tarikh 1 July, Super K ikut I dan family ke Penang. Bukan lah untuk bergumbira, tapi sebab nak hantar barang kakak I, dia baru nak pindah rumah. So, mama nak pergi tengok rumah baru dan tolong kakak I pindah rumah sekali... Tapi mesti lah bergumbira sekali sebab ada family dan yang paling penting, ada boipren di sisi. Keh keh keh.

Tapi tetiba ada something yang tak best berlakuuuuuu......... 
:'(

Bersambung........

12 comments

ayu jazari said...

asal b'sambung..cite lah cpt..saspen je intan nih..

cik ery said...

alaa.ape yg xbest tu??

Diya Edhayaa said...

aih! episod kah.. hehe

syafiqakarim said...

jeng jeng jeng.
haha cepat laaaa....

intanurulfateha said...

@ayu jazari

dah sambung.. cpt bace!:p

intanurulfateha said...

@cik ery

tak best tapi best! huhu cpt bce entry baru kite :p

intanurulfateha said...

@Diya Edhayaa

dah sambung dah :p

intanurulfateha said...

@syafiqakarim

done! :p

::cikjuju::◕‿◕ said...

saje je kasi saspen!!

cik nur said...

hehehe dapat feeling honey moon seronok kan nur pernah bila kteorh pergi PD berdua hehehe walaupun tak bermalam tapi jalan tepi pantai pun feeling la jgak mcm org baru kawin hehehehe boleh :P

intanurulfateha said...

@::cikjuju::◕‿◕

buwek :p

intanurulfateha said...

@cik nur

waaaaaa rindu pantai!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13