Sunday, July 31, 2011

.happy nye hari ni !

.

Salam.

Hari ni kite happy sangat. Sebab heeee... Rahsia :-P Tapi mesti lah ada kena mengena dengan Irfan! Heeeeee.... Dia dah balik dari Sabah & Sarawak dan kite dapat macam macam dari dia.

Tenks a lot yunk!
ILYSM~~

Tak sabar nak jumpa dia nanti. Nak beli baju raya sama-sama. Warna ape? Heee.. rahsia! Tapi yang pasti, mesti same warna! :-P

Dan alhamdulillah, kali ni dapat puasa dalam keadaan yang tenang dan insyaAllah dapat beraya dengan dia. Macam tahun lepas, raya dengan family je. Tahun ni, tambah lagik sorang bakal family :-P

Kite kena tidur sekarang sebab esok pagi pagi nak gerak ke Klang, balik kampung sebelah Abah. Nak pergi ziarah kubur arwah nenek. Selamat malam korang. Dan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak! ^_^

Btw, blog B2B dah wujud. Kalau nak tengok, request dekat FB kite ek. Tata!

5 comments

nuruashia ♥ said...

awww..take care sys..n jgn lupe update pasal adiah dr super k tau eheheh

darkrose~ said...

request sent!:)

sharamli said...

mana 0it bl0g tu...

iedalif said...

i mention ur name at my blog..mtk izin ye ^^

adnil linda said...

kak intan...maw jughe url B2B to...hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13