Sunday, July 17, 2011

.i am in his shirt !

.

 (1)

(2)

(3)

Perhatikan 3 gambar di atas.....

Dua gambar pertama adalah gambar ketika Super K masih dalam pelayaran. Sebab tu rambut panjang. Janggut pun panjang! =.=" Rockers sangat lettew. Eleh.. :-P Dan gambar ke tiga adalah gambar ketika kerja di darat. Much more hensem. Rambut dah pendek. Ehem ehem. *gatal*

Dak Intan.
Baju sama?

Sebenarnya ni memang baju dia pun.
I mana ada baju sebesar neh!
^___________^

Buat lepas rindu KALAU rindu.
Keh keh keh.

^_____^

Hi!
Saya lah gelpren Super K yang comel dan manjew ituh.
Hihihihi.

Bila rindu, 
baju neh lak buat peluk cium sebelum tidur.
*gediks*

*Petikan dari rentetan peristiwa semalam*

Saya : Kalau kite rindu awak, nak buat ashane?
Dia : Buat lah macam biasa yang sayang buat tuh..
Saya : Buat apa ek? Biase kalau kite rindu awak, kite nanges.
Dia : Hah, buat lah bende yang sama. Hehehe. *gelak*

Hampeh punya pakwe!
=.="

Saya : Abes kalau awak rindu kite pulak ashane?
Dia : Abang tahan je lah rindu tu. Ada rezeki nanti, kita tetttttt yerr. Nanti lepas tuh, dah boleh jumpa selalu. Tak de lah rindu rindu dan duduk jauh jauh mcam ni. Abang kalau boleh nak cepat.
Saya : Kite pun! Heee ok!  *blushing*

❤ love is in the air! 


18 comments

Cik Qiqi said...

alalalala ! sweet laa kak intan ! geram ! jealous !

hana nabihah said...

alolo shomel pakai baju besar :)

✿ cikcimi said...

oi bdk nih makin gatal. =.="

cik Dil said...

alahaii..sweetnyaa sis..^^

hope korang kawin cpt2..^^

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

intan, ros pown ade baju abg ros jugak~ miss him lorr..jauhhhh~ kat Mesir~:(

Sang Pemerhati said...

Kita doakan intan cepat khawin ...Hari2 bleh try tshirt ipan nanti..keh2..Selalu jadi silent rider jer..hehe..Sweet blog..teruskan berceloteh kat blog yerk=)

nuruashia ♥ said...

sumpah jelesh tgk akk ngn super K..
nk ade pkwe jugakkk.. T_T

adnil linda said...

kak intan...cepat2 la..teeettt tu..heheheh

Khairul Antasha said...

kwen cepat!hehehe

intanurulfateha said...

@Cik Qiqi

heheheeeeeeeeeee :p

intanurulfateha said...

@hana nabihah

huhuhu :p

intanurulfateha said...

@✿ cikcimi

ane de. prektis je lew :p

intanurulfateha said...

@cik Dil

tq ^__^

intanurulfateha said...

@ROSMARIEZA BINTI ROFIEE

jauhnye kat mesir!

intanurulfateha said...

@Sang Pemerhati

owrite ^__^

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

alalalala nanti ade lettew :p

intanurulfateha said...

@adnil linda


sabarr... x leh gopoh gapah :p

intanurulfateha said...

@Khairul Antasha

x mo. kene slow n steadyyyy :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13