Thursday, July 7, 2011

.kadang kadang rasa nak smack down je pakwe sendirik !

.

Dia : Sayang, abang nak tidur kejap. Nanti pukul 9, call abang ek. Kejut abang. Abang nak bangun...
Saya : Ok sayang. Nanti kite kejut.


~ 9 malam ~

*Kring Kring*

1 miss called...


5 miss called...


9 miss called...

- No Answer -
.
.
.
.
.
.
~ 9.30 malam ~

*Kring Kring*

11 miss called...


15 miss called...



28 miss called...

- No Answer -
.
.
.
.
.
*dalam hati*
Tak pe lah, biar lah dia tidur lama sikit. 
Penat kerja kot...
.
.
.
.
.
.
.
~ 11.30 malam ~

*Kring Kring*

150 million miss called...

Still no answer...

Hmmm...
:'(


THE NEXT DAY.......

Dia : Hello sayang. Sorry, semalam abang tak perasan sayang call. Abang TER-silent kan handphone. Abang tak sedar sayang call.
Saya : @#$%^&*(#$%^&*(!

*kalau nak tidur tuh, jangan ler silent handphone!*

Ni yang rasa macam nak makan orang neh!
GERAMNYEEEEEEEE!



Nasib baek I neh gelpren yang comel dan penyabar.
Haishhh!
>.<

35 comments

Nurakmaliya said...

garangnye kak intan..heee..:D

Ena.Adrina said...

Ololo! Comell! :)

✿ cikcimi said...

hah! samelah. rase nak geget3 bagi lumat je.

adrinaqamarina said...

tetiba teringat time kat hostel dulu, pesan suruh mama kejut bangun sahur~ hehe.

cik Lily said...

sis..
u lagi cantikla if pakai tudung..
nmpak sweet je..

NurIzza said...

lita pun nah cam nie.. mmg rase nak lempang lelaju jer time tue..

toblerone said...

hargai selagi dia masih disisi.. :)

NoRMa aZurA iSMaiL said...

mmg rasa nak smack down giler2...mmg menyakitkan hati...tapi SABARKAN aje la..bf sendiri katakan...

i n n z c h u b b y said...

kadang2 tu incik alip pun sama jugak cam super k ni...

dia suh kita kejutkan dia bangun tdo...

kita ni punya la call dia banyak kali...

tengok2 dia silent hp...

rasa cam nak sekeh je pale dia tu... hehe!

Erin said...

haa...betol! same je ng bf i jgk~ ade ke patot!! kne karate diorang nih..haha

FarzanaAhmad said...

pergh...
sabar giler sys dgn dak ipan...
tp chumel la....

syue said...

Nasib baek I neh gelpren yang comel dan penyabar. - comel je :D

~Eizny Ejan~ said...

HAHAHA mmg kta akn rase cam2 pn.
ase nk smack down je heheh
=D
Chillax je hehe

FARAH IZWANI RAMLI said...

hahha.
dah soh tipon tu mengada-ngada silent mane nak dengar kan.
gambar suwitttt.:)

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

errr. aku pernah jugak. tapi lagi tensyen kot.
" org ade dgr ayg call tapi ingatkan mimpi =.= " rasa mcm nak sepak sepak je

Nurulchumel said...

sweet!

ainondreamergirl♥ said...

hahaha. kelakar :P

intanurulfateha said...

@Nurakmaliya

ni baru sikit. tak tgk lagik akak makan org :p

intanurulfateha said...

@Ena.Adrina

ape yg comel >.<

intanurulfateha said...

@✿ cikcimi

tau xpe!!!!!!

intanurulfateha said...

@adrinaqamarina

alalala rindu mama lettew :p

intanurulfateha said...

@cik Lily

tq~~ :)

intanurulfateha said...

@NurIzza

klu dpn mata, mmg dah lempang dah!

intanurulfateha said...

@toblerone

yerr :)

intanurulfateha said...

@NoRMa aZurA iSMaiL

mmg sabar punnn >.<

intanurulfateha said...

@i n n z c h u b b y

tp tau die penat. so sabar je la..

intanurulfateha said...

@Erin

jom karateee same3 ! heheeee

intanurulfateha said...

@FarzanaAhmad

sbrnye die lg byk sabar dgn sis :p

intanurulfateha said...

@syue

huhuuuuuu :D

intanurulfateha said...

@~Eizny Ejan~

tgh chill lah neh :D

intanurulfateha said...

@FARAH IZWANI RAMLI

kalau tak silent pun, die bukan nk bangun >.<

intanurulfateha said...

@khansyaa' al khairiyah mohd ujang

hahaha mimpi tak bole blahh! cepuk je !

intanurulfateha said...

@Nurulchumel

tq :)

intanurulfateha said...

@ainondreamergirl♥

huhuuhuuu ape yg kelakar. tgh marah neh :p

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

same r kite sis,,encik bf mintak kejutkn tp silent fon,,kite yg lenguh tekan dial no dia bnyk2 kali,,huhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13