Saturday, July 9, 2011

.kalau ai membebel, lapan keturunan pun tak habes !

.

Salam.

Seyes. I memang suka membebel. Lagi lagi bila contact pakcik neh tak dapat. Zzzzzzz! Mula lah suspect bukan bukan. Bukan masalah suspect dia keluar dengan perempuan laen ke hape, kita neh risau kat dia. Takut jadi apape ke.. Kan? (Alasan plastik. Keh keh keh)

1) Bila meset, dia tak reply
Memula I hantar satu meset, lepas tu buat tatau je lah kan. Lepas setengah jam, dah mula pelik. Eh, apesal tak reply. Hm mungkin kerja kot. Mungkin tak perasan atau pun mungkin dia tidur. Tapi dah lepas 2 - 3 jam, rasa pelik dah jadik rasa bengang. Ggggr! Check henpon, rupa rupanya report meset tak delivered. T______T

Lepas tuh mula lah meset dia banyak kali. Membebel bebel dekat henpon. Last meset mesti lah buat ayat sedih + marah. Kah kah. Lepas tuh try call banyak kali, still tak dapat. Sah, mesti battery kong. :'(

2) Bila dia dah reply meset tadik
*Happy!* Dia explain lah kenapa call/meset tak dapat. Rupanya henpon dia buat hal.  Buang je la C7 tuh dalam lombong! Hihihi. Errr...nanti kite beli henpon baru sesame ek! (^^,)v Menyesal suspect dia yang bukan bukan. (Buat muka bersalah sambil mata berkaca kaca tanda menyesal dan minta maaf) *gediks :-P

Mungkin tak semua lelaki tak suka perempuan membebel tapi kalau dah pompuan tu senyap lapan puluh empat jam tanpa sebarang bebelan, kang lelaki tu yang rindu kang. Tak caya, cuba lah! :-P

I cakap ashamni sebab I dah try dah. 
Tak caya, tanya dia neh.

Tau pulak rindu. 
Buwek! :-P

10 comments

CikHaniBhulat said...

perempuan yang kuat bebel, terhindar dr penyakit jantung...hehe =)

syiraaaaaaaa said...

haha, kak intan . kita same . membebel tu mmg wajib la lagi lagi law nfon si dia mati . mula lah ayat yg sentap sentap nk kelua kan . hihi

~Eizny Ejan~ said...

haha mmg pmpn terkenal dgn skap 2 hehehe
btw akn try la xnk bebel 84jam ehhehe

intanurulfateha said...

@CikHaniBhulat

seyes ke?????????? hahahaha nk bebel byk3 lah cmneh :p

intanurulfateha said...

@syiraaaaaaaa

tau xpe nyahhhhhh! muahahahaha

intanurulfateha said...

@~Eizny Ejan~

hehehe gudlakkksss <3

...Minah BluR... said...

MB pun suke bebel haha! nseb la telinge pkwe kite

intanurulfateha said...

@...Minah BluR...

heeeee gimme five! :p

Adziim said...

Aku syak time kau membebel itu, Dak Ipan pandang sebelah mata,dengar pun masuk telinga kiri terus keluar telinga kanan..tak sempat nak lekat dalam otak.

KizZ said...

Hihi...betul betul..Kiz setuju sebagai seorang lelaki(IZ)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13