Tuesday, July 19, 2011

.awak kat mane? kite risau.. :'(

.

Kite : Sedapnya makan durian!
Awak : Eleh, dah muak. :-P Wek!
Kite : Belagaknya woi!
Awak : Hehee. Abang dah kenyang makan KFC. :-P
Kite : Suke buat kite kempunan kan? K, fine!
Awak : Durian ada depan mata pun tak bersyukur. Bla bla bla.. (membebel) Dah, batt hp abang dah kaput ni. :-*
Kite : Dan dan batt abes. Kbai.
Awak : Alahai..jom meset sampai batt abes.
Kite : Takpe lah. Save lah batt tuh. Take care.
Awak : Hmm ye laa. Take care.
Kite : Kang nanti abes batt, susah nanti. Tiket kul berapa?
Awak : Ah, tak boleh reply. Batt dah abes.
Kite : Aku tumbuk ko kang ifan!!!
Awak : Hehehe. Ketapi sampai pukul 9 malam kang.
Kite : Takut lettew. Haha. Buwek! :-P
Awak : Eleh.. :-P Tak takut lah budak gemuk!

I miss those conversation. Kiteorang memang kasar sikit. Kite tak suka laki yang leleh leleh. Kite suka laki yang suka dok sakat sakat kite. Sebab benda tuh yang buat kite makin suka dan sayang pada dia. Sebab bila dia buat macam tu, mesti kite akan gelak gelak punye. Kadang kadang, dia tak buat lawak pun, kite boleh gelak. Hmmm.. :'( Mana dia ni.. Kite risau..

Risau la.. Padahal baru berapa jam tak dapat contact.. Battery henpon dia abes. Dia dari Kelantan, on the way balik ke Melaka. Dia naek ketapi dari Pasir Mas. Dia cakap, malas nak drive keta ke sana. Penat. Semalam dia cakap ada tanah runtuh dekat Kuala Krai kalau tak silap. Hmm sekarang tatau dia dah sampai mana. Tadik Ucu (macik Irfan) bagitau...

Belum la..cian dye kne naek bus dari klntan ke kl sebb ade tnh runtuh...dye dalam bus la nie..petang kang kut x pon mlm bawu smpai sini..shian pndak n bipan shaye..;(

Maknanya dia kena naek bas dari Kelantan ke KL. Maybe dari KL baru naek ketapi semula ke Tampin. Mesti dia penat. Hm tak suka lah bila tak dapat contact macamni. Dia cakap dengan kite, Macam ni ke nak kasik abang belayar semula? Ni baru pergi Kelantan tau. Isk.. Busannya bila tak dapat contact. Kite memang tak berhati kental langsung lah. Memang tak boleh jadik isteri seorang pelaut. =.=

Semoga dia selamat sampai. Menyesal pulak gayut tepon semalam sampai bateri handphone dia abes. Hmm... :'(

Not a day goes by without you on my mind.
I miss you!

17 comments

Noor Diyana said...

heee.. samelah kite. die selalu ckp, camne lah b nak pegi sailing ni T__T

intanurulfateha said...

@Noor Diyana

tu lah pasal..
hmmmm

::ienafazlyna:: said...

Sabar ok..Kuatkan semangat!hehehe...Chaiyok2

intanurulfateha said...

@::ienafazlyna::

baekkkk T___T

nuruashia ♥ said...

risau tu tndanye akk sgt2 syg kn die..xpe kak..jgn risau die mst baik baik jee hehehe

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

mesti la syg.. kite nk hidup dgn die slamenye T_T

FIQAFI said...

sabao yer....

intanurulfateha said...

@FIQAFI

hait T_T

-✿Ayu✿- said...

huhuhu...sbr ye sis... dia tgh syok tido tu dlm bas...hehehe...

intanurulfateha said...

@-✿Ayu✿-

dari malam td x sampai3. hmmmm :'(

Cik Qiqi said...

alala . . kecian kak intan . . sabar yer . . huhuhu . . kak intan sweet laa dengan dia ! ;D

✿ cikcimi said...

Kite : Aku tumbuk ko kang ifan!!!
ayat ni tak bole bla. =.="

intanurulfateha said...

@Cik Qiqi

sabar le ni >.<

intanurulfateha said...

@✿ cikcimi

die yg selalu ckp camni kat kite T__T

cikpia said...

naseb baik i bercinta ngan opismet.... tiap hari di depan mata.. sampai nak amik MC pun tak sanggup. he he.....

eykameow said...

rock rock lah best kan..hehehe! sis...sabar byk2 k...x lama dah kan...hehehe!

Fi_Qa said...

So sweetttt...
sy da add awak...
add sy balik ye...
btw, camne nak wat background blog cantik2 cam awak tu???
tak jumpa ar cari...hihihih

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13