Monday, July 11, 2011

.korang suka ke menyampah ?

.

Salam.

Hampir 90% cerita dalam belog I neh pasal I dengan pakwe I. Errr mesti ada orang cakap, Ek elehhh...macam lah kau sorang ade boipren kann! Errr memang lah bukan I sorang ada boipren, tapi mesti lah I ceta pasal boipren I dalam belog neh. Takkan nak ceta pasal boipren korang plak! Teheee. Tapi agak agaknya berapa kerat orang yang suka baca kisah Intan dan Super K ekk? Kikiki. :-P

Bila cuti semester, tak de banyak benda yang I boleh kongsi dalam belog. Ye la, duduk rumah 24 jam. Kalau keluar pun, setakat pegi tempat dekat3. Huhu. Kalau macam pergi Penang aritu, boleh gak ceta.

Lepas tu yang tak best nya pasal cuti semester lelama neh adalah, I kehabisan aktiviti untuk di buat. Balik balik tengok henpon, meset atau call budak neh. Lepas tu kalau dia bizi atau tak angkat, gaduh. Tuh je lah kerjanya. =.= Lepas tuh cakap kat dia, rindu. Nak jumpa. :'( (kalau dia belayar semula, alamat nya menanges setiap hari lah ai neh... zzzz!)

Mereka : Kawen je lahh..
Saya : Ingat kawen tu senang ke?!

Dia : Nanti ada rezeki, tahun depan kita kawen k. Hari hari boleh jumpa.
Saya : Tapi saya tak habes study lagi. :">
Dia : Tak pe, asalkan kita jumpa selalu. :-)

*blushing*

Hoi, apesal tetiba ter-tukar topik neh?
Hihihihi.

#kbai.

16 comments

♥yaya budak suka embun♥ said...

hehhe..tulis je lah sis. ske baca. hahaha
berbunga2 jer hati. sebab pakwe kite jauh gile kot. 2 bulan lagi baru bleh jumpe balik. sbb die nk dok kl kite kat penang..hahaha
ehhh..tetibe termelalut kat sini. hahaha

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hakhak..tak bowing pun teha..dun wory =)

Belbel said...

memang boring pun. tp suke je bace. wakaka! eh tp an sis, kes yg budak ain giler tu dh stop ek?

s.h.i.d.a said...

really love the song~

Cik Bell said...

ble jauh rindu-rinduan..ble dekat ??? hahaha~

::cikjuju::◕‿◕ said...

laaaaa...go on jer sis kalo diowg tak suke takyah buka...kannn...tp
kita rase cam ramai jer suke jer sis...mane taknye tiap kali kita masuk sini mst lebih dr 20 owg yg sdg habiskan masa lepak blog sis...ehe...so dont worry ur blog ur rite...k..^^

mama ikhwan & Ikha said...

kemaruk dah budak nim.. hahhahahaa...

nuruashia ♥ said...

nuru ske jee bce love story kak intan hik3 :)

cik aiLebiu said...

ok letteww..ingat belog ni ingat kisah cinta intan..dah jadi identiti belog ni dah...sweet apa...hehe :)

cikpepel said...

sama lah...sllu gaduh pasal ni je..
rasa nak kawen skrg jugak..biar melekat je 24/7..haha

Muhamad Zaki Zafir said...

sjujurnya sy x baca pun, just nmpk update kt dashboard,cuma x rasa meluat ke menyampah ke,biasa2 je.tp dlm hati doa supaya korg happy lah ya,jodoh brpjgn sampai ke syurga insyallah. ;)

Diya Edhayaa said...

da lme foloe intan, tp skang baru sggah.. hehe.. bg sy, kalo org x suke, xpyh bace.. blog kite, suke ati laa.. hi3..

bajukurung said...

slm. honest..dats sy follow...blog jiwang len x de follow pun..tp u nyer i follow tau...teruskan tau..nk tau citer seterusnya...;)

✿ cikcimi said...

oi da gatal nak kawen lewtew!
*makcik tolong kawenkan intan sekarang!
haha.

hidayah ruslan said...

x kisah, blog kita.. suka hati kita lar kan? hehehe!

dayah aziz said...

hai..anyway nice blog here... just nak tanye u ni student uitm melaka ke?mcm familiar...ur bf balayr? misc?

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13