Thursday, July 7, 2011

.lelaki akan malu bila......

.

Salam.

Ini adalah sambungan dari entry tak puas hati semalam. Seyes geram gila pork dengan budak neh. Rasa nak backhand, nak smack down, nak kasik penumbuk berapi dekat dia. Ggggr. Bangun tidur, buat macam tak de pape berlaku. Zzzzzzz.. Nasib baek I neh comel dan penyabar orangnya.... :-P

Tadi Super K otw balik ke Melaka dari Kedah. Outstation kat Kedah, macam biasa. So, bila ada masa free, dia akan call I. Ada lah 3-4kali dia call I hari ni. Dan last sekali, masa dia call, I terfikir untuk kenakan dia. Kah kah. Rasakan!

Setelah 10 minit bercinta di telefon.....

Dia : Abang kena letak telefon neh. Abah nak gerak dah tu. Dah nak masuk kereta.
Saya : Mana ailebiu? Mana kiss?
Dia : Abah ada laa sayang.. Malu la..
Saya : Tak kira. Nak jugak. Cepat cium seratus kali.
Dia : *gelak* Abah ada ni sayang. Abang dah dalam kereta neh. *nada berbisik*
Saya : Peduli ah. Tak sayang kite lettew!
Dia : Nanti balik rumah Abang call semula. 
Saya : Cepat lah cakap ailebiu... *gelak menganjing*
Dia : Ok lah ehh. Abang yang kena drive neh.
Saya : Ye laaa... Bawak kereta elok elok.
Dia : Baek. Bye. Assalamualaikum.
Saya : Wa'salam.

Tau pulak malu. 
Padan mukaaaaa!

Gerammm!

Dan sekarang I masih geram sebab 
battery handphone dia plak weak
=.="

Laen kali, 
beli portable charger 
lepas tu gantung dekat leher!!!

#sakithati
#kbai!

5 comments

cik ery said...

npe la sweet sgt ney?hee

Nurulchumel said...

alamak!
intan da ngamuk!

cikpepel said...

haha...lelaki mmg malu kalau depan org...nak2 depan abah...

cik nur said...

hahaha
kalo nur plak kteorg akan ada kata laluan bahaya2 so makna nyer ada org lain la tuh hehehe

nuruashia ♥ said...

wawhh..kesian super k kak intan tuh..
tp mmg malu kan kalo dpn2 family hik3..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13