Wednesday, July 13, 2011

.my dad is a cop, and i am proud of his job!

.

Kalau lah rakyat malaysia yang aktif di facebook ini perasan yang ada ramai anak-anak dan menantu-menantu dan saudara-saudara polis di raja malaysia di facebook ini juga, yang mana mereka jadi takut dan hanya mengadu di tikar solat tiap kali membaca maki cerca orang pada ibunda ayahanda saudara mereka -- Mungkin kita akan jadi manusia yang lebih manusia. Sedangkan Rasulullah SAW ada bapa saudara yang paling jahat dalam hidupnya, tak pernah di hina kerana bapa saudaranya. - Fynn Jamal

* Anak polis - Me! *
* Menantu polis - Super K~ *
^.^

My dad is a cop, and I am proud of his job!
^____^

Ilafyu Kak Fynn!
*Cimi - Intan - Kak Fynn - Sara*

14 comments

Belbel said...

hahaha. i benci saman dr polis. wakakaka.

Myra Arshad (: said...

niceeee ! saluteeee!

saharinasaharudin said...

my brother is a cop & i proud of him :)

intanurlemsha said...

ikut sedap mulut je kn d0rg kutuk2 p0lis, x semestinya smua p0lis sama perangai. Abeh dorg tu s0kong phimpunan haram tu x jijik ke. Haram umpama vavi,x reti bersyukur punya manusia,ingt blk, dpt ilmu pun kt skolah kerajaan,kalo nk blagak g msuk skolah private hahaha
ape2 pun Abah is da great!

♥CIK SHA♥ said...

arwah datok saye Tentera Laut..arwah abah saye Pasukan Gerakan Am(PGA) a.k.a Polis Hutan..abang ipar saye FRU..semua pun dalam kategori POLIS..yang menjaga keamanan negara..saye berbangga memiliki mereka semua sebagai HERO Negara..

iedaurora said...

my papa pun polis! bangge sgt2 jugak, kite je tau sejauh mana semangat & susah senang anggota polis malaysia... ^_^

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

mereka yang menghentam..menghina pihak polisss tu..sume tak tau erti bersyukur...mereka patut syukur sbb masih ada yang nak lindungi keselamatan kitaaa...dan mereka hanya nampak salah polis jeee..tapi jasa polis??mereka ketepikan...
sy pernah jadi kadet polis...hehehe..cita cita nak jadik polis..tpi BMI mcm tak lepasss jee..hahah...pernah rasa nak jadi POLIS bahagian FORENSIK...but...tak taulah lagi..
i/allah..coming sooonnnnnnn...

=)

http://ciklaylapipigebu.blogspot.com/

✿ cikcimi said...

hoi ape ade gambar budak rambut kerinting yang tak comel tuh. =.="

nurfarahin zainal abidin said...

sabar je la kak intan
mulot org melayu kalo bab mengata mmg no 1
kita mmg xleh judge satu2 pekerjaan dari sudut fizikal je
polis pun rmai gak yg berdedikasi
so chill sudehh
:)

ninie_azriena said...

yup !!
ninie pun bangga dengan abah ninie
hanya kita sebagai ahli keluarga yang faham tugas seorang polis,,
love your post sis intan !!! (n_n)

AzieMan said...

owh ank polis cik intan nie...takutnya akk hehe

Ema Razali said...

Yeahh my dad is a cop too, and I'm proud of his job! Hihi copy ayat nehh

Liyana Aziz said...

tiba2 teringat ayah.. masa perhimpunan BERSIH, one day before, yana x boleh tdo... risaukan ayah... sedih, sampai menangis... sampai hati mereka kan... =(

enyheartsdiamond said...

wuhuuu! that's my quote :')

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13