Saturday, July 30, 2011

.my lovely wedding day

.

Salam.

Heeeee...sekarang kite tengah consider nak buat belog baru. Belog khas untuk cerita cerita pasal MY WEDDING DAY! Hoyeahhh! Walaupun MUNGKIN majlis tuh lambat lagik, tapi kite nak buat preparation yang teliti. Nanti tak de lah kelam kabut. Cewah!

A : Bila nak tunang?
B : Ujung tahun, insyaAllah. Tapi tak prepare lagik. Alaa...lambat lagik kot.
A : Aku tunang baru baru neh, prepare dari tahun lepas tau!
B : Errr...ye ke? =.="

So, bila jadik kes macamni, rasa cuak lah jugak. Kang baru terhegeh hegeh nak prepare bagai. Mana lah tau, esok lusa bakal mak mertua datang bawak cincin. Keh keh keh.

Bukan tanak update dekat dalam neh, tapi takut ada yang busuk hati, dok doa bukan bukan. Nanti cakap macam macam. >__<" Kite ada google, banyak jugak belog B2B (Bride 2 Be) yang di wujudkan. Khas untuk cerita pasal persediaan untuk hari besar ^__^ Dari merisik, bertunang, nikah dan bersanding ! :-)

Errr belog  B2B tuh dalam proses lagik. 
URL cuma di beri pada yang request je. 

Ok tata!
 :-)

26 comments

rathiqah azmira rosli said...

jangan lupa rat tau kak intan.haha nak jugak excited walaupun bukan kite yang kawen

:p

♥misz nana♥ said...

nanti nana nak baca buleh??

Fatin Syahira said...

intannnn! selama nie baca belog u ingatkan bdk skolah lagiiii tup tup tadi terbaca about me dekat belog u dah 25 tahun ghupanyaaa aigoo! macam kanak2 lagi cute weh. hee :)

p/s : haip! cepat2 kawin kok! hehehe.

Dora Natasha said...

ala...naper tak wat jer kat sini.. saper yg busuk hati 2 dengki lettew dia tak dianugerahkan perasaan mcm 2. ader gak manusia gitew erk.

tp kalo dah wat gtau yer.mau request gak.. :)

mi$sUn@3iRa said...

saya nak request URL B2B tu... hee.. sy slalo bca kisah sweet intan dengan super k.. so sdey la kalau xdpt tau kisah preparation menjelang hari bahagia anda berdua... hehe... jgn lupa jmpt eh... hee~

saya eqa ikram said...

eqa nk bce gak ley ?? eqa suke bce sal kak intan ngun super K :)

Zira said...

nak url blog B2B tu! :D

darkrose~ said...

pasti bacer~:)

CikWani said...

Sys Intan , I pn nak gak . HEHE :D

Lovely Emy said...

heeeee, congrats dear, sharing is caring.!!! :D

Cik Qiqi said...

nak baca jugak nanti !

by Zent said...

Hai n salam kenalan dari blog shah..
shah nak minta kt korunk support la
shah cket ey...nyh blog shah
http://shahzone.blogspot.com
kalau boleh follow sekali..tq

Entri Terbaru:Buat semak betul

Fatin Sallehuddin =) said...

saya pown na jugak link k.intan . eksaited na tgk persiapan wedding k.intan nt :)

nuruashia ♥ said...

nuru nk request link tu boleh?? nk bce egege :)

saidatul_syamin said...

jangan lupa jemput. haha. min bwk satu uma sewa nanti. hehe.

ynadona said...

ehem2...mak andam datang....

Nurulchumel said...

cik intan, jgn lupa bg url blog tuh kat I tau!

Yana Idris said...

nak request!
:D

yaya kechiq said...

nak link . nak link . jangan lupa bagi okeyh :)

iezzaidaffi said...

woot2~ mao link jugakk!! =))

Are-Gya said...

sye nk link tu nnt..

fifieizyaniroslan said...

kak intann , kite punn nak jugak link tuu nanti boleyy ? :)

::cikjuju::◕‿◕ said...

please2 sis kita nak...!!!dah lama mengikuti crita neh nak jugak bc ttg hapyyyyyyyyyyyyyyyy ending neh!!ehehe..please2....jgn lupa kan kita tau..^^

cik nur said...

hehehe nak request la nnt dekat fb
sis nur doakan yang terbaik oke may god bless both of u
nnt buat plan untuk tunang boleh share dengan nur eh mana tau tersama ker kita punya majlis hehehe

Qaseh Nurani said...

nk link B2B...;)

fifi aswana said...

hujung tahun juge ke?
nak boleh? nanti boleh tukar2//
:)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13