Friday, July 22, 2011

.siapa yang tanak kawen ?!

.

Salam.

Sekarang neh, selalu sangat dapat soklan, Intan bila nak kawen? Bile abang ipan nak minang sis? Bile sis nak tunang? Bile nak makan nasik minyak? Dan selalu kite jawap, "Next question please." Ala ala #retis gituh. Kah kah kah.

Siapa lah tanak kawen jang oii. Mesti lah nak kannnnn.. Lagi kalau dah tahap umur remaja purba macam kite neh. T_T Sabar je sayang sayang ku sekelian. Kalau ada, nanti kite umumkan. Cewah. Bajet macam hot star jer. Huhuhu. Kalau ada rezeki, kite bagitau lah korang sume bila kite nak kawen. So, time tuh, boleh lah korang standby hadiah besar besar. Hihihi.

Pura pura busy masa kenduri tadik.
Hihihi.

Kite akan away dari belog dalam 2 hari. Hari ni pun busy, sebab ada kenduri tahlil dan kesyukuran. Kejap lagik, nak pergi Kulai, kazen kawen. Tidur sana. Esok atau lusa baru balik. Tak pasti lagik. Kang kalau kite tak pergi wedding kazen kite, kang dia tanak datang time wedding kite kang. Huhu.

Ok nak gerak dah neh. 
Tata ^__^

8 comments

Cik Qiqi said...

hohohoh . . banyak betul soalan dapat an bila dah REMAJA PURBA ? :D

nuruashia ♥ said...

aduhaiii bile sys nk kawen hihihi :P

ninie_azriena said...

tak sabar nak tgk sis intan ngan bf kahwin..suka sgt2 baca blog cinta2 ni :)

Encik Psychopath said...

tudung mana ni?

syafiqakarim said...

soalan baru :

"sis,bila nak dapat babyyyyy"

hahaha.ok bai.

cikpia said...

jom kawen!!!!

enyheartsdiamond said...

nak kawen, tapi takut salah pilih :|

niena witwit said...

kak intan ,

anda telah di tag oleh saye !

hehe . . -peace-

http://sesukahatii.blogspot.com/2011/07/contest-saya-dan-kacamata.html

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13