Tuesday, July 19, 2011

.soalan yang sama

.

Salam.

Kite: Mama, kejap lagi Angah nak teman N dengan A keluar. Nak beli barang tunang A.
Mama :  Ok. Asek teman orang je. Bila kawan nak teman angah pulak.
Kite : Haha. Nanti mama lah yang teman. :-P

Zzzzzzzzz. Tensen ok bila soklan soklan ashamni di utarakan. Ektuali banyak lagik soalan subjektif sebegini yang selalu di tanya kepada kite.

Mama : Umur angah berapa tahun ni?
Kite: Errr..25 tahun.
Mama : Umur 25 tahun dulu mama dah kawen dah.

Zzzzzzzz. 
Zaman dulu dengan sekarang mana sama.
Kan kan?
T___T

Mama : Mama tak kisah kalau kawen time study. Nanti lagik boleh focus study. Tak payah buang masa, buang duit nak dating dating selalu.
Kite: Errr...oke. Nanti cakap dengan dia.

Kite: Awak, mama cakap kan... bla bla bla...
Dia : Kan abang dah cakap aritu, nanti kite tett bla bla bla... Cakap lah dengan mama camtu ek.
Kite : Errr ingat memaen. Nanti kite cakap mama ek. Tapi nanti lenkali kalau awak datang sini, awak cakap lah sendiri. Pening la.

Mama : Try amek tarikh neh. bla bla bla. Cantik. 
Kite : Nanti angah tanya dia.

Pening kan? 
Susah betul nak jawap soklan macamni.
=.="

Laen lah kalau soklan dia objektif. 
Boleh kite maen baling baling daduuuu. 
Hak hak hak.

20 comments

ninie_azriena said...

huhu..
bukan intan jer..
ninie yg baru nak masuk umur 20 ni pun kena juga
macam lah ninie dah tua sgt..huhu

tp kan, mcm besh jer kawen muda..intan setuju tak ?? hehe :)

nuruashia ♥ said...

hikhikhik..sys kene belajar nk jwb dah pasni ahhaha

intanurulfateha said...

@ninie_azriena

oke jewww. kikikiki :p

cik ery said...

kawen la cpt2 cik intan.hehe
tak sabaq nk tengok taw :DD

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

lampu dah ijau dah tu~ dah boleh jalan dah tu intan!;)

adeeb khairudin said...

haha. bile kak intan nak tunang ngn super k ney >.< mesti sweeett. hihi

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

segan >.<

intanurulfateha said...

@cik ery

sabar ye noksss :D

intanurulfateha said...

@ROSMARIEZA BINTI ROFIEE

tetibe rase mcm kecit lagik. huwaaa!

intanurulfateha said...

@adeeb khairudin

coming soon~~ very soon! eh tak tak. not so soon :D

Cik Qiqi said...

soalan cepumas tu . . best giler ! HAHAHA

Aeen said...

wah...x lame lagi la ni nak tunang ek...hehehe....

Ema Razali said...

hihi jgn tensen2 sis, nanti akan tiba juga waktu utk sis kawen heh heh heh :3

fiq. said...

betul, memang penin lah =D

intanurulfateha said...

@Cik Qiqi

heheeee best la jugak :p

intanurulfateha said...

@Aeen

insyaAllah :)

intanurulfateha said...

@Ema Razali

heee fenin >.<

intanurulfateha said...

@fiq.

ade dadu? pinjam! :p

eykameow said...

sis jadi mcm org tengah pulak. kikiki eyka lak yg pening baca. =P

✿ cikcimi said...

memang pening. =.=

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13