Thursday, July 28, 2011

.spontaneous thursday - hantaran ❤

.

Kite : Mama cakap, salah satu hantaran time tunang nanti, nak bagi awak sampin songket. Mahal giler kite tengok harga sampin tuh tadik. Tapi mama cakap nak sponsor. Hihi. Kawan mama jual RM1000 lebih. Paling kurang dia boleh kasik RM800. Kalau dekat Terengganu, ada yang harga sampai 5-6ribu.

Dia : Berapa harga dia? Paling mahal berapa?

Kite : Ntah, mama cakap ada sampai 5-6 ribu.

Dia : 5-6 ribu je? Tak mahal lah tuh. Ada lagik mahal.

Kite : Ye ke? Sampin apa?

Dia : KAU DI SAMPING KU.

Kite : Sayang!!!!!!! Main main ehhh!

Dia : Hahahahahaha. Abang tak larat nak gelak. Sakit perut dah neh.

Kite : Siapa suruh buat lawak. Mencik! Tanak kawan!

Hampagas punya boipren!
T___________T

15 comments

Eazy Izzuddin said...

so sweet ...
hehe
xD

♥yaya budak suka embun♥ said...

hehehehehe
so swiittttttt

Faqihah Husni said...

haha. So Sweet lah. Tergelak!

cik Nemo said...

Nak bagi pojie kau disampingku jugak lah!

Hahaha!

Ema Razali said...

HAHAHA siot je kan :D tp sweet. dy syg sis. hehe <3

.::WaNiE::. said...

bencik boifren anda sangat best =.=" pandai berjenaka

MiSz ZuE said...

hehehe..nakal tol...sempat lagi akal dier... :)

++tHe LoLLynIE++ said...

alololooo~~~

comelnyew..

shooo sweet!!

eykameow said...

hehehe loyar buruk yg so sweet! kehkeh

adnil linda said...

bile la pakwe ai nk mcm tu...hehehe

mrs chenta said...

adik manis sayang.

hi syg..i zetty.. nanti kalau adik manis nak kawen or etc... akak ade kedai emas..akak jual emas murah dari market price. akak bg spesel kat adik *wink*
oh ya, ckp pasal samping.. suami akak org terengganu.. ade kenal org yg buat sampin sulam tangan.kalau beli sendiri dengan dia dapat murah. saya beli untuk kawen haritu cuma rm 800. pegi jakel tengok rm4k design sama =)) anything contact ya. love

-✿Ayu✿- said...

waa...dh ade plan ye... ayu org ganu... adik sis tiha daud pn ganu gak... boleh je dtg ganu n tgk2 kat sini... mak ayu sendiri pn penenun kain songket... hehehe... ari tu sis ayu tunang dia bg yg nilainya 500 lbh je... tp dh mak yg tenun sendiri... so...free la...hehehe...anyway...semoga berbahagia selalu ngan super k!

✿ cikcimi said...

hahaha. ifan sengal.

-✿Ayu✿- said...

sis nk tgk contoh??? ala..mak dh antar kt tokey la...huhuhu...sbb dlm sebulan tu...mak cuma mampu buat 1 helai jer... nt ayu try usha2 kat umah tokey tu eh... nt ayu snap pic...:)

-✿Ayu✿- said...

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/07/contoh-sampinentry-khas-utk-sis-intan.html

ni contoh2 sampin yg ada gambar ye...ehehhe...tp x byk...3 lai jer...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13