Sunday, July 24, 2011

.suka lettew nak tinggalkan kite dekat sini

.

Dia : Alamak sayang, abang terlupa lah yang abang naek flight. Abang ingat naek ketapi. Kemeja abang tak lipat pun, abang hang je. Jangan risau, lewat ashane pun, abang call ok.
Kite : Ok. Call tau. Tak call, siap! Tujuh hari tujuh malam kite majuk, tanak kawan dengan awak.
Dia : Hah, ok jugak tuh! *gelak*
Kite : Woiiii!
Dia : Hahahaha... 

Pukul 12 tengah hari ni, flight Super K ker Sarawak. Ke sana atas urusan kerja. Bukan lama pun, seminggu je. Tapi walaupun seminggu, rasa macam lama je dia nak pergi. Dia selalu cakap, Alaaa...ni baru pergi dekat dekat. Bukan pergi belayar lagik.. Kalau belayar, ntah ashane... Hm..Kelmarin borak borak dengan dia....
Dia : Tiket flight lusa.
Kite : Hmm ye. Balik bile?
Dia : Tak tau lagi. Abang tak dapat jadual lagi.
Kite : Hmm... :'(
Dia : Seminggu je sayang, bukan pergi belayar. Kejap je.
Kite : Same je. Baek pergi belayar.
Dia : Tunggu lah lepas raya, abang keluar lah belayar.
Kite : Hmmm.. Oke.. T_____T
Kite memaen je laaaaa....
Bukan nak suruh awak pergi belayar betul!

Suke lettew nak tinggalkan kite dekat sini.
T_____________________T

Balik cepat tau!
*nanti kite rindu*
Awak dah janji nak beli baju raya
 sesama dengan kiteeeeeee!


JAGA DIRI BEBAEK DEKAT SANA NANTI.
Gonna missssss youuuu a lot!
^____^

6 comments

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

nanti abg awak tu balik jugak la intan~ kite ni?;"( tunggu bape tahun lagi ntah~ ;'(

Adziim said...

Moga2 dia pergi belayar. Muahahaha~

Ce ckp direct je ngan dia..kan senang,pesen double,triple meaning ni payah.

nuruashia ♥ said...

olololo..comey laa sys ni..ehhehe..bertuah super k dpt sys tau..jge die baik2 hehehe..epy owezz ehh sys <33

ninie_azriena said...

alolo..sweetnya..
hope cik abg sis pergi dan pulang dengan selamat :)

Fi_Qa said...

dia pegi mane intan???

Umie Artoqiemie said...

Bestnye ade kapel :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13