Thursday, July 14, 2011

.yang mana satu idaman kalbu ?

.

Santek tak neh?
RM 65 jerr....
Tinggi : 11 cm

Macam tinggi sangat ek..

Yang ni  RM60
Tapi flat sangat lah pulak...

Yang neh RM60.
Tinggi tapak dia 9 cm...

Yang ni I suka..
RM60 tapi 11 cm jugak..

Kang jalan terpelecok plak.
Tapi nanti sama tinggi dengan Irfan! 
Kah kah...

Irfan : 175 cm
Intan : 152 cm + 11 cm =163cm

Alaaaaaaa tak sama lagik!
T_________T
Sebenarnya nak carik kasut macam model jumpsuit atas neh pakai.
Comel kan kasut dieeeee..... Nak nak nak!
>__<

Dan macam biasa, I soppink dekat

Banyakkkkkkk lagik kasut santek.
Pre-order close ahad neh.
Cepat cepat !

Eh, jangan lupa vote untuk kasut I.
Yang mana satu santek.

Mekasih!
^____________^

18 comments

teha said...

yang last sekali tu cantik!

♥yaya budak suka embun♥ said...

yang 3rd ngan yg last tu cantiklah sis :)

ezzaty harith said...

hee...cantik sangat..y last tue..tapi tak tinggi ke 11 cm?

Lily said...

Suka kasut yg ke-4 tu, comel :3

nuruashia ♥ said...

sys,,yg tapak 9 cm tu cntekkk :)

Y@D@M said...

pilihan yg last 2 cantek...sesuai tuk pkai ngan seluar n kain...tp kaler die x pure pink...hehehe

anak gemilang said...

ora rasa. yang wrna silver. tapak 9 cm lagi lawak la kak. sng mtch ngn bju.. hehe..

dyah16 ! said...

yg no 3 tu santek. lagi2 yang kaler pink. auww.

:)

ELF gurl said...

gmbar kasut yg first tu comel kalau nak gandingkan dgan jumpsuit :)

scha al ahmad said...

yg d 2nd wan tuuu cun la!
wrna dy sgt cntek!

bEllAmiTchiE said...

sis,yg last tuh santekkkkkk!

Ena.Adrina said...

yang pic first paling cantik! :)

cik aiLebiu said...

dear, yg no 4 tu lawa..jgn risau tinggi2 cenggitu tu tak sakit sbb ada platform...bleh sama tinggi ngn bf heheh...

CikHaniBhulat said...

yang ke 4 tu sgt cantik n simple..hehe..geram je tgk nye =)

cikpia said...

i vote for the 2nd!!!

cik nur said...

amik la yang first tuh lawa nampak vogue jaa hehe

Cik Cammy Lia said...

yang pertama tu cantik

Ema Razali said...

Eh yg 1st tu cumil. vote yg 1st! hihi

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13