Saturday, August 13, 2011

.bengong punya kawan @#$%^&*(#$

.

Kawan : Hello Intan.
Kite : Hello.
Kawan : Kau ni macam baru bangun tidur je.
Kite : Ha'ah. Lepas sahur tadik kite tidur.
Kawan : Nanti petang sikit aku nak datang rumah kau. Nak mintak kau tolong ajar buat graf. *explain*
Kite : Hah, datang lah.
Kawan : Dalam pukul 4 macam tuh.
Kite : Ye la..
Kawan : Kau macam mana dengan pakwe kau? Kapel lagi?
Kite : Ye laaa.. Dengan dia lagik lah. Kenapa?
Kawan : Tak de la. Aku ingat, kalau dah putus, aku nak masuk line. Hahahaha.
Kite : Bengong ah kau neh!
Kawan : Hahaha. Tak dapat lah kau peluang nak jadik makwe aku.
Kite : Tak hingin laaaaaaa! Hahaha.

Ape daaa...
Nasib baek lah kite dah kenal budak neh dari kecik.
Kalau tak, memang kite bom rumah dia.
Kikikiki :-P

Tapi bukan sekali dua dia cakap ashamni.
Banyak kaliiiiiiiiiiii!
Zzzzzzzzz. (-.-")

Kite bahagia je dengan pakwe kite tuh.
Alhamdulillah....

Tak sabar nak tunggu hari esok!
^________^

Doodle credit to : Cik Asfz

12 comments

♥Lady Ainaa♥ said...

hahahaha...dy suke kt sis betul2 tu..ngee...xpew, lyn dy bek2 sbg kawan...^.^

Eyqa Hasnan said...

bom jangan ta bom kak intan ;D

Saiazuan said...

haha gurau2 je tu ;p

darkrose~ said...

ceh, ade niat tersembunyi~:) jage3 intan!:) hihi:D

fadhdeela said...

dia suka kat awk tu!! hihi :P

♥CIK SHA♥ said...

comel doodle..^_^

hamzah ian said...

jeng jeng jeng.. hehhee

yaya | mohd said...

comelnye la doodle tu..aishhh :)

Ana Marhanah said...

heheh kak intan.. maybe deaaa saja2 je atau cube2 nak ngorat lee tuu :P kak intan kan comey! :P kak intannnn followww i ler :) i dah follow u

ninie_azriena said...

kita tahu naper awok tak sabar nak tggu esok ??
kita nak jajan tau awok..kalow tkder, kiter majuk ngan awok =(

Siti Suriani said...

dy minat kat awak laa tu.. :p

nana said...

sis intan hahahhaa gurauan kasar tuh :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13