Sunday, August 28, 2011

.boipren yang baek adalah boipren yang suka support ape yang gelpren dia cakap

.

Kite : Sayang..sayang.. Muke kite tembam kan? Tengok kat pipi neh. Bile tengok lama lama dekat cermin, kite rasa muke kite macam Mickey Mouse kan? Bile kite senyum. Pipi ni naekk.. Heeeeeee.. *sambil pandang cermin*
Dia : Ha'ah lah sayang. *senyum penuh makna*
Kite : Woiiii! Apa senyum senyum! Nak kutuk kiteeeeee lettew!
Dia : Hahahahaha.. Abang support je sayang cakap.. Hahahaha.

Lelaki memang suka buli aweks dia kan? Suke sakat.. Suke usik... Walaupun kadang kadang macam ter-kecit hati, bila jauh, bila gaduh, benda benda neh lah yang kite akan rindu... :-)

I MISS YOU SO MUCH.
:-)

8 comments

ca_sha La Vida's said...

betul3 =)

KhuZa SunshiNe said...

hehe..kak intan manja ^^

MisS HoNeY said...

haha..tembm mcm mickey mouse.seb bek mickey tu comei

Princess Feyqa said...

yup bf fyqa sllu ye kan aje apa fyqa ckp haha

nurayunni said...

haha..btl2!!

Ana Farhana said...

intan muka ko memang dri dulu cam mickey mouse......:P

miss biebbiey said...

hee betul2 sy pun selalu kna ^^

ahsfantasy24 said...

hehe..
tu la, kekadang sokong ta btempat,
neh hangin gak kte ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13