Tuesday, August 30, 2011

.esok raya oiiiii !

.

Salam.

Weeeeeee..esok raya lahhhhh... Seronotnyeeeee... Hihihihi. Di kesempatan ini, kite nak mintak maap kalau kite ada salah silap dekat korang semua... Dari hujung rambut, sampai hujung kaki... (^__^)

Raya dua tahun lepas...

Raya tahun lepas...
(^__^)

Raya tahun tak tahu lah best ke tak.. Hmmm tahun ni lain dari tahun lepas sebab buat pertama kalinya, kite beraya tanpa nenek. Kite cuma ada sorang nenek jer (nenek sebelah Mama). Nenek dan Atuk sebelah Abah dah lamaaaaa sangat pergi. Atuk sebelah Mama pun sama. Tak sempat jumpa sebab dah meninggal time Mama kecit kecit lagik...

Nenek sebelah Mama duduk dengan kite dari kite kecit kecit. Dia yang jaga kite masa kecit kalau Mama pergi kerja. Dia yang suap kite makan. Dia yang ajar kite mengaji Al-Quran... Tahun ni, nenek dah takde.. nenek pergi 9 April 2011 lepas. Al-fatihah untuk nenek. Semoga nenek tenang di sana........


Nenek! Angah dah pandai buat ketupat. Mama cakap, kalau Nenek tau, mesti nenek senyum sebab dari dulu Angah belajar buat, asek tak jadik jer. Sekarang, Angah dah pandai, Nenek dah tak de :'( Angah rinduuuuu nenek sangat sangat sangat........

Hmmm tahun ni, ada pertambahan dalam family kite. Kite dah dapat abang ipar dan insyaAllah raya tahun depan, kite dah dapat anak sedaraaaa... (^_^) Dan tahun ni jugak, kite beraya dengan boipren kesayangan kite, Irfan. Alhamdulillah... Tak macam tahun lepas yang beraya dalam keadaan depressed. Pergi beraya pun, mata bengkak bengkak sebab nanges. Tu sume sebab break up punya pasal. Zzzzzzz. Memang sadis betul hari raya tahun lepas. (-.-")

Tahun lepas, Irfan tak ada dekat darat. Dia beraya atas kapal. Tapi tahun ni dia beraya dekat darat! Hoyeahh! Hari tu, masa dia datang buka puasa rumah kite, Mama ajak dia datang rumah kite time open house Raya-Ke-4 nanti. Korang datang lah sekaliii ekkk! (^__^) Irfan cakap, kalau tak de ape-ape, insyaAllah dia akan sampai rumah kite... Heee.. Tak sabar nak jumpa diaaaa! 

Mungkin tahun ni tahun terakhir kami beraya sebagai boipren gelpren. Mana tahu, kot kot tahun depan dah tukar statussss kerrr........ Ngeeeeeee... :-P Aminnnnnn...

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir Batin.

Ikhlas daripada 
Intan Nurulfateha dan Bakal Suami
(^.~)v

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13