Saturday, August 13, 2011

.esok tak jadik dating :'(

.

Kite : Hello.. Hmm..dekat mana?
Dia : Abang dalam kereta ni. Tengah kemas kemas kereta.
Kite : Kata ada meeting pukul 11.. Ada lagi 10 minit neh.
Dia : Eh, dah pukul berapa sayang?
Kite : Dah 10.50 malam dahh..
Dia : Ish, banyak kerja macamni. *mengeluh*
Kite : Hmmm..esok sayang tak payah lah datang rumah kite.
Dia : Eh, kenapa pulak?
Kite : Macam bazir duit jer. Sayang dari Melaka, lepas tuh turun Muar amek kite, lepas tuh pergi Melaka balik, nak shopping dekat sana. Hmm....
Dia : Laaa...kenapa macamni? Abang dah prepare dah semuanya untuk esok tau. *sedikit marah*
Kite : Hmm..tak pe lahh.. Kite tanak susahkan awak...
Dia : Kenapa macamni ni..........?
Kite : Hahahaha kena tipuuuuuuuu! Tak de lah.. Esok Hana pun nak ikut pergi Melaka sekali. Dia dengan tunang dia. Tunang dia dari Batu Pahat, amek kiteorang dekat rumah, pastu terus lah pergi Melaka. Sayang tunggu jer lah kat Melaka. Tak payah datang sini amek kite.
Dia : Ohh ye ke.. Ok la camtuh.
Kite : Marah ke? HAHAHA Padan muka kena tipu.
Dia : Abang tak heran langsung lahh. Tak terkena langsung!
Kite : Kite nak gelak neh. Sayang gelak lahh cepat. Kelakar kann.. Kite ni kelakar kan? *gelak*
Dia : Tak kelakar langsung.
Kite : Alaaaa gelak lahhh.......

Dia ada dekat rumah kite sekarang! 
^_________^

Yeay!
Esok double date!

Me and Him.

Nak pakai baju apa ek?
^_______^

14 comments

isyam mirah said...

suwit nye.....
mcm gulagula kapas..hihihi

Asfandi Ahmad said...

sapa yg kanan tu... :0

nana said...

tomey pbualan itu! *sekian

emieysandra said...

haha..comel je sis, slmt berdating!

nuruashia ♥ said...

ahhahaha..sys ni comey laaa..super k xgelak, nuru suke bole?? aahhaha

cik najihah said...

kem salam kat sis hana ye sis

Liling said...

blog chomel =)

darkrose~ said...

selamat berdatingannn~:)

Mr feckry said...

lu orang pakai baju kembar la ape lagi

cikpia said...

che arm ngan hana dah selamat bertunang.... yang sepasang lagi tu bila g...??

misz sheyla said...

halaaa..... saje jeles2 kan kite T__T.. x jumpe sepanjang bulan puase..shopping same pun tak

ninie_azriena said...

ninie tggu jajan dari intan nie =)

eykameow said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelessssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!! takpe takpe. nasib eyka pun keluar dating ngn boy ni cari baju raya. wuwuwuw! have fun girl ! =D

♥ cik_farah ♥ said...

alaaa sweet.nye... huhuh

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13