Tuesday, August 9, 2011

.irfan iskandar

.

Salam.

Lupakan entry sebelum neh yang sedih. Kah kah. Ape tah kite neh kan merepek merapu meraban. >_<" Mari kite ke cerita yang lebih seronok! Hihihi.

Comel gile kan?
Rasa macam nak pengsan!
T____T

Mata dia, pipi dia..
OMG......

Tadi kite on YM. Kite neh memang sangat lah malas on YM. Tapi sebab busan sangat, on lah YM tuh. Tetibe ada sorang akak neh tegur kite dekat YM. Hihi.

Click to enlarge.

Tengah chat chat tuh, tanya lah akak neh, ada FB tak. Nak add since kite jarang on YM. Lepas add tuh, gi cuci mata tengok gambar anak akak neh. Sooooooo cuteeeeeeee.... Dah lah comel, nama pun IRFAN. Nama anak akak neh IRFAN ISKANDAR.  Kite memang tak boleh kalau dengar nama Irfan. Addicted! Hihihi.

Kite memang suka nama IRFAN tuh..Nanti dah ada anak pun, insyaAllah nak namakan anak kite dengan nama IRFAN walaupun bapak dia IRFAN. Keh keh keh.

Sejuk hati bila tengok baby comel.
^____^

Harap-harap my future son and daughter pun akan comel sebab mama dia comel. Err..abah dia pun comel jugak..... kot. Hihihi. Ok tata!

Nak tengok belog IRFAN ISKANDAR tak?
Klik SINI!

9 comments

LittleGurl said...

comel gila macam anak korea! kite pom nak baby comel mcm tu!malah super dooper ;D Amin.

Dora Natasha said...

Alamak.. i pulak addicted dengan nama Iskandar. hehehe...

eila's roy said...

comel sungguh budak kecik nie... huhu... geram la mcm nak cubit2 je pipi die... huhu... dah teringin nak dapat anak nie... hehe///

Eyqa Hasnan said...

comel . . geram tengok pipi dia . . nak cubit3 !

darkrose~ said...

intan nyer baby nnt mesty chomell!:)

nuruashia ♥ said...

hek3..kn dh main game bby ritu..mmg comey hek3~

syafiqakarim said...

comel nak mampos laaaaa.
alahai..kalau dpt.hbs pipi dia
tu kena gigit2.haha

eykameow said...

MEMANG CUTE HABISSSSSSSSSSSSSSS!
anak sis nanti pun mesti comel...tengok lah adik dia sape.. hak hak hak *apa kaitan?* ok bye =P

zulhilmi.tempoyak said...

komen.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13