Monday, August 8, 2011

.kite nak naek ketapi jugak!

.

Salam.

Semalam, dok borak borak dengan Super K. Eh, macam dah lama jer tak ceta pasal Super K kan kan? Dah terbiasa cakap IRFAN je. Hihi. Bincang bincang pasal perancangan masa depan. Keh keh keh. Makin hari makin seronok bercinta dengan Super K neh. Rasa bestttt sangat even kite neh kaki gaduh. Rasa macam sangat sangat di sayangi. *kelip kelip mata* Dan terasa bagaikan Super K neh ada Super Power! Keh keh.

Tak kan lah nak cerita semuanya kan kan kannnn. (blushing!) Tapi antara nyaaaaa....

Kite : Sayang..kite kan...teringin sangat nak naek ketapi. Nak naek ketapi yang boleh baring baring tuh.. Nanti dah kawen, sayang bawak kite ek.
Dia : Heheeee. Apa la sayang neh. Kapal laut, kapal terbang, ketapi, semua abang dah naek. Tau tak apa yang abang nak sangat naek?
Kite : Apedia?
Dia : KAPAL SELAM! Hahaha. (ketawa menghanjing)
Kite : Ok takpe. Kutuk kiteeeeeeeeeeeee! T__T

Eii...berlagak betul!


Sabar je lahh...
=..="

8 comments

Eyqa Hasnan said...

alalalala . . sweet ! kapal selam memang best ! HAHAHA :)

May Maisarah said...

Adehh...super k mmg lawak abes!

HafizRahman.com said...

ce mintak kat dia nak naik buldozer..agak2 kena cop mereng x?haha

ira-yoshida said...

apa kata mengembek dia pulak? ekekeke

cik nur said...

hehehe betol tuh nur pun kapal selam jer tak naik lagi ehehe

cik nur said...

hehehe betol tuh nur pun kapal selam jer tak naik lagi ehehe

miss dynda said...

sayang.. kite nak naik kapal korek.. nt bawak kite ye ye ye? hik3 :P

Dak Ipan said...

kapal selam la best.bleh tgk ikan besor2 dlm laot tuh

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13