Friday, August 12, 2011

.lai lai lai...lens murah !

.

Salam.

Raya dah dekat kannnn... Selain baju raya, kuih raya, kasut raya, jom beli lens rayaaaaaaaa! Kite neh memang gila pakai lens. Maklum lah, mata tak santek. Mata sebenar kaler biru je. Kekeke. Ok, nampak beno menipunyeeee.. Hihihi. Mesti lah kaler hitam. Tapi mama kite kaler hazel. Tak adil sungguh! Pastu kiteorang adek badek sume tak de ikut mata mama. Sadis tul. (T__T)

So, tadik survey survey lens, pastu kawan kite cakap, dia ada buat promotion untuk raya neh. Hoyeahh! I loikeee.. Padahal kite ada 4 lens kat rumah neh.. 1-pink, 2-grey, 1-coklat. Ingat nak beli kaler pepel ataupun hitam yang size besar tuh. Wuu..mesti shomel. Hihihi.

So kalau korang nak beli lens dekat kawan kite, boleh beli dekat SINI. Murah jer, RM 25 sepasang. Ada power atau tak, boleh jer beli dekat dia. Kalau beli banyak, boleh dapat diskaun kot. Hihihi. Kalau bayar sebelum AHAD neh, korang boleh dapat lens tuh sebelum raya. Mesti lah raya pertama nak melarammmm kannn..... :-)

Peace! (^^,)v

Kite pakai lens kaler grey.
Faveret lens!
^___^

Ni size dia 16mm. Besarrrr....kite memang suka lens besar. Biar nampak garang tetapi comel. Kasik orang takut sket. Keh keh keh. Tapi yang kawan kite jual tuh, paling besar 15.5mm. Yang normal size pun ada. Kompem korang rambang mata nak pilih. Kite pun tak pilih lagik nak yang mana satu..

Sebenarnya kite jeles dengan mata Irfan. Mata dia pun cekelet macam mata mama kite. Dia selalu nak perasan yang dia anak mama kite. Ggggrr! Untung laaa mata cekelet. Tak payah nak pakai mata palsu macam kite neh. Mencik tau! :'( Tapi mata die kecit. Kalau senyum atau gelak, terus tak nampak mata. Kikikiki. Comel! :-P

Kalau nak beli lens,
beli dengan kawan kite tau!
K bai. 
^__^

15 comments

nana said...

mata sy wane cekelat!! jgn jeles ye sis intan hohohoohh

nana said...

mata sy wane cekelat!! jgn jeles ye sis intan hohohoohh

yaya | mohd said...

mm,,kte nk bli lens...mm tanakla..nk bli yg laki kt bwah tu..
hehehehe...
lariiiikkkkk :P

Eyqa Hasnan said...

hahaha . . mate cekelet comel kan ?

Cik Domo said...

lelong!! lelong!!
hahahah XD

tak dapat pilih walaupun berjam menatap lens tu
(ok tipu..sejam je pon..hahah)

Photophobia eyraa ! said...

eeyy kak ! comel akk pakai lens tuuu . eyra tk brann pkai lens . HIKHIKK . mate ade siked2 cekelatt :D (bngge kejapp ! kasi akk jealous)
hehee , gurauu lahh kak cunn !

SimplySeoul said...

sampai sekarang takut guna contact lens...really want to try it.

LittleGurl said...

kite nak pakai jugak! hmmm tapi tggu la kena pikir dulu. hua hua hua!! ;D

Nizam Ijam said...

kali pertama sampai sini..

adrinaqamarina said...

mate cekelat? *batuk*

♥yaya budak suka embun♥ said...

sis..belikan 1. nak.
sis bayar. hahaha

Wanie said...

comel la sis..:)
x macam 25 tahun pn..
nampak muda..hehe

gadiskampungitu said...

tak pernah guna contact lens. tak berani cuba =.= ada apa-apa side effect tak sis intan?

starzieti said...

nak pakai lens jugak tapi takut. hehee ~

D'ya Marshmello said...

wah lawa lawa. D'ya teringin nak pakai lens, tapi takot nak pakai..kuikui kui

http://miss-dya.blogspot.com

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13