Thursday, August 11, 2011

.panas hati

.

Salam.

Dua tiga hari ni kite memang rasa sangat panas hati. Rasa nak mengamuk je. Dan rasa malas nak buat apa-apa. Nak hapdet belog pun kena perah otak, baru keluar idea. Biasa senang je nak keluar.

Dan hari ni bertambah tambah lagik kite panas hati. Tak payah nak perli perli kite sangat. Bukan awak sorang yang kite tak angkat call. Ramai lagik yang call kite dan kite malas nak angkat. Termasuk boipren sendiri. Dua tiga hari ni memang mood kelaut.

To whom it may concern;
Its not about money.
Yeah, I know you are pointing on me.
Aku bukannya batak duit kau pun. 

Kadang kadang kite perlukan masa untuk bersendiri. Kalau tak angkat telefon, don't assume anything before you know the exact reason why she/he don't want to pick up your call. Maybe dia ada masalah dia sendiri, or maybe the phone is not with her/him. Apa guna sms? Sms lah jika perlu.

And once again, I'm not a famous blogger and also I'm not so into your money. Tak payah nak perli perli sangat time bulan puasa ni. Aku tak peduli famous atau tak. Nanti mati, masuk dalam tanah jugak. I'm done.

Thank you.

13 comments

ninie_azriena said...

emm..
naper ni sis..
takmo lah marah-marah..
jangan bagi org yang buat sis marah ni fikir dia dah berjaya pengaruhi pemikiran sis..
biar lah orang nak cakap apa sis..dah nama pun manusia..
manusia ni ada macam-macam jenis..

takmo tension-tension tau..
bnyk kan doa, moga org tu sedar akan kesilapan dia..=)

yaya | mohd said...

uish..marah sgt kak intan ni.nape ni???
ade smp cmtu skli..
tamau marah2 ea..
nnti kte bje minum cool blog lagi.hee

♥ cik_farah ♥ said...

wut hapen sys?

nuruashia ♥ said...

huhu..sabar k sys..

Eyqa Hasnan said...

sbr k.intan

ashikinzulkefli said...

awak, sabar:)

eykameow said...

mesti org yg pentingkan diri sendiri yg buat sis panas hati ni. sabar jela k? =)

MiSz ZuE said...

sabar2...banyak kan bersabar yer :)

MiSz ZuE said...

sabar2...banyak kan bersabar yer :)

khairul akmal azman said...

pwittttttttttt...sabar2 ye cik adik

yuyueyuliana said...

sabarrrr eh sis . bulan pose ni ada banyak sgt hikmah ! :) miss u <3

sharamli said...

amb0i! garang

cikpia said...

bulan posa takleh marah2 nanti terkentut, batal posa.....

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13