Saturday, August 20, 2011

.petua mempercepatkan jodoh

.

Salam.

Untuk yang berhajat untuk mempercepatkan jodoh atau memanjangkan jodoh, anda hendaklah amalkan petua ini pada hari Jumaat selepas sembahyang Asar sehinggalah masuknya waktu Maghrib.

1. Duduk menghadap kiblat
2. Lakukannya dengan khusyuk dan yakin yang Allah s.w.t. akan membantu kita
3. Baca lah Ya Rahman, Ya Rahim, dan Ya Allah berulang-ulang sepanjang-panjang kita duduk selepas sembahyang asar sehinggalah masuknya waktu maghrib.
4. Masuk sahaja waktu Maghrib, di kala kedengaran “Allahuakbar” yang pertama kali dilaungkan, teruslah angkat tangan dan berdoa kepada Allah yang MAHA berkuasa dengan apa yang dihajati.
5. Amalkannya sebanyak 3 Jumaat berturut- turut.

Wuuuuu~ Macam best kan petua neh? Banyak lagik petua best dekat website tuh.. Hihi saja kongsi dengan korang semua .. :-P Credit HERE

Sebelum tu nak mintak jasa baik korang semua.... 

Mula-mula LIKE yang ni

Lepas tu, LIKE yang ni pulak

MEKASIH!
^________^

7 comments

azrijohan said...

wahh,petua orang tua2..hehehe


azrijohan.blogspot.com

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

wah! NOTED! ehehe!

nak ikut lah nanti~

T_T

thanx sis!:)

ninie_azriena said...

wah2..macam masuk blog doktor cinta lah..suka2 =)

Nurakmaliya said...

kite mude lagi..boleh amalkan x??hehekk...

Nurakmaliya said...

kite mude lagi..boleh x nak amalkan sekarang??..hehe

dayah aziz said...

wah..bgus nye tips ni...suke2.

Aisumi Chan Kawa'i said...

kenal amalkan nihh~ hehee..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13