Wednesday, August 31, 2011

.untung laaaa dapat beraya dengan tunang......

.

Salam.

Untung laaaa kalau tunang atau boipren duduk dekat... Boleh datang rumah... Untung laaaa kalau walaupun tunang atau boipren duduk jauh, dia sanggup datang.... :-)

Raya kedua.
Harap lebih meriah dari semalam. Hari ni, blogger yang merupakan adik kesayangan saya, Hana datang beraya rumah kite dengan tunang tersayang... Blogger pertama yang sampai rumah kite dekat Johor neh! (^__^)

Bila gambar dah snap, baru perasan, gaya same
:-P


Kiteorang memang rapat. Sama dengan ahli The Gorgeous yang lain. Kite penah tidur rumah HanaHana pernah tido rumah kite. Masa Hana bertunang kite datang. Dan sangat berharap masa majlis kawen Hana nanti, kite dapat datang dan tiada apape halangan. Aminnn... 

Comelnye kami
(^__^)

Hari tuh Hana ada datang sini, time bulan puasa. Kami dabel date dan berbuka puasa. Seronokkkkkkk sangat sangat time tuh! :-)

Gambar sebelum Hana gerak balik tadik..
Mata kite sembap.. 
Banyak nanges ke kurang tido?
Wuuuu~~

Ehem ehem. 
Kakak kecit di apit pasangan tunang :-P

Tata~~
Jumpa lagi nanti!

Hari Jumaat neh, ada buat makan makan dekat rumah kite. Sesiapa yang free, meh lah datang rumah kite dekat Muar, Johor nehh... InsyaAllah, bakal tunang kite pun datang. Cehhh..cakap boipren sudaaaaaa... (-.-")

Oh yer, boipren kite yang berlagak tuh memang berlagak betul time raya neh. Busy berayaaaaaaaa sampai lupa dekat kite. *sob sob sobb shreetttttt...lap hingus hihihi* Untung laaaa dia dapat gelpren yang penyabar.. (kite lettew) 

Tak sabar nak jumpa die Jumaat neh. Dah ler banyak buat salah.. Mintak mahap pun tak! Gggrrr! Siap ah nantiiii...........! (kalau dia tak datang, kite merajuk sampai lapan belas kurun akan datang)

Selamat Hari Raya Ke-Duaaaaaaa!
(^_______^)

7 comments

eykameow said...

waaaaa awal nya hana sampai umah sis....untung lah tunang org johor kan....dkt lak tu ngn umah sis.. hehe =P

abg ipan lom mintak maap lagi ek? kehkeh...habes ah dia jumaat nih....siss, klau eyka dtg jumaat nnti ada duit raya x? ngeeee

p/s : hana ngn che arm makin berisi an? hati senanggggggggggg . sis mata bngkak tu nanges ke kurg tido ha????

CikAnyss' :O said...

seronok nye . hehehe

Freaky said...

untung laaa ada tunang.. kita x bertunang lg :D

TunTeja said...

kak intan comelll! :) Selamat Hari Raye.takmo sedih2 k :D

darkrose~ said...

memang UNTUNG intannnn~:P hihi:D

ca_sha La Vida's said...

dak intan raye pakai suar je ker...hehe~

sharamli said...

Nak kad tunang!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13