Wednesday, August 10, 2011

.wordless wednesday - astagfirullahalazim........

.

Credit HERE

19 comments

cik najihah said...

kak..tompang tanye cane nak buat icon mcm leave a comment tu ye.. tenkiu kak

::ienafazlyna:: said...

dah jauh tersimpang dah makhluk nie..astagfirullahalazim

broe_ayla said...

nauzubillah...waras ker tak waras pemikiran diorang nih...?hampeh jer

Cik Bell said...

ya Allah.makin menjadi-jadi benda nie..
ya Allah tetapkanlah hati dan iman kami dijalan yg Kau Redhai . :)

* QaSeh BoNda * said...

Astaugfirullahalazim! teruknya , secara terang mengutuk Allah swt. Sesungguhnya Allah swt maha megetahui. Moga mereka2 ni di mendapat "Nur" dari Allah swt.

Aleeya Farhana said...

bodohnye diorang ni!!!sakit aty bace..agama pe diorg ny an???mngucap pnjg bca...so rude!!!

Zira said...

astaghfirullah :O

Chocolate Strawberry said...

Astagfirullah al hazim . apa neh, teruknya . bercakap tak guna akal tapi guna hati dan nafsu . ini la jadinya . bertaubat la kat sape2 yang dah jauh terpesong . mengucap banyak2 baca neh . huhu

iyka zulaika said...

teruk nye ! astaghfirullahalazim... huh

Mimie. said...

subhanallah.terkedu bace.ish ish ish.btw follo u :)

liya alia said...

astaghafirullahhalazim....

Mira said...

Ya Allah . harap-harap dorg sedar dgn ape yang dorg dah ckp n bertaubat .

zulhilmi.tempoyak said...

komen....

Subhanallah.
;'(

Heidi Shafiq said...

bile dah teguk arak camnie la jdnye..

Zetty Selamat said...

erkkk?
eh skeri la diorg ne. i rase diorg gile kot.

NURUL AIN said...

Masya Allah.Nauzubillah.Teruk betul manusia2 tuu.Humm.

Siti hajarnaimah said...

Dasyat tul ah diorang nie..Cakap ikut sedap mulut je kan..nauzubillah, moga-moga mendapat petunjuk..amin

miss E said...

Jahil betol.. ape la nk jadi.

❥Lolita~Lampickaa❥ said...

Macam mana nak print screen ye..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13